Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!
Fotók: Bányai Júlia Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola facebook oldala
Hagyományainkhoz hűen, idén is hozzájárultak a városi véradáshoz, a Bányai Júlia Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola 18 év feletti diákjai, valamint tanárai és dolgozói is az iskolában tartott véradáson.
Mindenki kerülhet bajba, amíg megtehetjük, segítsük a rászorulókat! Köszönet a véradóknak! – írta a Bányai facebook oldala.
További bányais hír, hogy szombaton rendezték meg Kalocsán a XXII. „Paprikás Ételek” főzőversenyét, melynek kiírási feltétele a szabadtéri bográcsos ételek elkészítése, valamint a kalocsai paprika felhasználása volt. Mint minden évben, idén is részt vett a bajai iskola a gasztronómiai bajnokságon.
Ezúttal a 10. osztályos szakács tanulók mérhették fel tudásukat a nívós csapatban. Örömmel jelenthetjük, hogy a bányais diákok ezüstérmet nyertek a káposztás gőzgombóc ételükkel, mellyel a soknemzetiségű városunk sváb hagyományait jelenítették meg.
Faragó Brigitta, Horváth Anett igazgató, Gombár Herold
Gratulálunk versenyző szakács tanulóinknak, Gombár Heroldnak és Faragó Brigittának, valamint felkészítő tanáruknak, Földházi György tanárúrnak!