2024. November 22. Cecília

Közélet

Véradás és ezüst érem

Bányai Júlia Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium é | 2018. Szeptember 19. 22:23:31 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Fotók: Bányai Júlia Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola facebook oldala

 

Hagyományainkhoz hűen, idén is hozzájárultak a városi véradáshoz, a Bányai Júlia Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola 18 év feletti diákjai, valamint tanárai és dolgozói is az iskolában tartott véradáson.

 

 

Mindenki kerülhet bajba, amíg megtehetjük, segítsük a rászorulókat! Köszönet a véradóknak! – írta a Bányai facebook oldala.

 

További bányais hír, hogy szombaton rendezték  meg Kalocsán a XXII. „Paprikás Ételek” főzőversenyét, melynek kiírási feltétele a szabadtéri bográcsos ételek elkészítése, valamint a kalocsai paprika felhasználása volt. Mint minden évben, idén is részt vett a bajai iskola a gasztronómiai bajnokságon.

 

 

Ezúttal a 10. osztályos szakács tanulók mérhették fel tudásukat a nívós csapatban. Örömmel jelenthetjük, hogy a bányais diákok ezüstérmet nyertek a káposztás gőzgombóc ételükkel, mellyel a soknemzetiségű városunk sváb hagyományait jelenítették meg.

 

 Faragó Brigitta, Horváth Anett igazgató, Gombár Herold

 

Gratulálunk versenyző szakács tanulóinknak, Gombár Heroldnak és Faragó Brigittának, valamint felkészítő tanáruknak, Földházi György tanárúrnak!