2021. 16. Gusztáv

Közélet

Változtak a programok

Baja Marketing Kft. | 2020. Július 31. 13:29:31 | Utolsó frissítés: 6 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Nemzetek tánca továbbra is lesz

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Kedves Bajaiak!

A Baja Marketing Kft. a július 30-án közzétett kormányrendelet értelmében a következő változtatásokat hozta az előttünk álló időszak tervezett programjaival kapcsolatban:

1. Miután augusztus 15. után sem engedélyezett 500 fő feletti zenés-táncos rendezvények megtartása, így az augusztus 20-23-ra hirdetett GYERE KI A TÉRRE – Bajai Nemzetközi Napok és Aratóünnepet, valamint a szeptember 12-re kitűzött BÁCSKA KINCSE c. rendezvényt a tervezett formában lemondjuk. Számunkra is most a legfontosabb az emberek biztonsága, a járványhelyzet megfelelő kezelése, és az előírt kormányrendeletek, szabályok betartása. E nagyobb fesztiválokat így nem tudjuk megtartani, ám lehetőségeinkhez mérten igyekszünk olyan kisebb létszámú programokat meghirdetni, amelyek szórakozást biztosítanak városunkban a kikapcsolódni vágyóknak, valamint lehetőséget a fellépő helyi és meghívott zenekaroknak.

2. A kormányrendelet továbbra sem gördít akadályt a NEMZETEK TÁNCA, a VÁROSHÁZI ESTÉK, a KÖSZÖNJÜK, MAGYARORSZÁG! – INGYENES KONCERTEK a Bácskai Kultúrpalotában, valamint a SUGO STRAND SYSTEM programjainak lebonyolításába, így ezek a rendezvények zavartalanul folynak tovább. Ugyanez vonatkozik a szeptemberben induló kultúrpalotás és városi színháztermi előadásokra is, hiszen zárt nézőtéri rendezvényeket továbbra is korlátozás nélkül lehet tartani, így a színházi évadot meg tudjuk kezdeni. A jegyértékesítés folyamatosan zajlik, jegyirodánk munkatársai készséggel segítenek az érdeklődőknek.

3. Az augusztus 20-i délelőtti városi ünnepséget megtartjuk a kiírt program szerint, az esti zenés fény- és vízjáték, lángshow azonban lemondásra kerül.

4. A Gyere ki a térre! tervezett programjait rendezvényszervező csapatunkkal újra gondoltuk, és a következő megoldást találtuk:  GYERE KI-KAPCSOLÓDNI – Bajai Zenés Hétvége címmel augusztus 20-22 között várjuk az érdeklődőket, az alábbi programokkal:

Augusztus 20., csütörtök:

Eötvös utca

18:00-20:00    NEMZETEK TÁNCA

                        Magyar táncház a Danubia Tamburazenekarral

Szentháromság tér

21:00-24:00    FÉNYFESTÉS – Városháza megvilágítása nemzeti színekben

Petőfi-sziget, Polgármesteri Hivatal Üdülője:

20:30-21:30    HEAVENHIKE együttes koncertje

22:00-23:30    BUD SPENCER & TERENCE HILL EMLÉKZENEKAR koncertje

Augusztus 21., péntek:

Petőfi-sziget, Polgármesteri Hivatal Üdülője:

20:30-21:30    FALUSI MUZSIKUSOK – Nagy Imi & Szarka Gábor koncertje

21:30-24:00    VERACRUZ együttes koncertje

Augusztus 22., szombat:

Szentháromság tér

10:00-16:00    VETERÁN JÁRMŰ KIÁLLÍTÁS

Eötvös utca

18:00-20:00    NEMZETEK TÁNCA

                        Bunyevác táncház aBácska Tamburazenekarral

Petőfi-sziget, Polgármesteri Hivatal Üdülője:

20:00-20:30    WARM UP – ska reggae Lustapred

20:30-22:00    LADÁNYBENE27 együttes koncertje

22:00-24:00    BADTIMES együttes koncertje

NAGYON FONTOS: a Petőfi-szigeten a Polgármesteri Hivatal Üdülőjében tartandó koncertek ingyenesek, de a hatályos jogszabályok miatt csak 500 fő tartózkodhat a rendezvény területén, így e koncertekre INGYENES JEGYEK vehetők át ELŐZETESEN a Bácskai Kultúrpalota Jegyirodájában (Baja, Szentháromság tér 3., tel.: 79/321-341).

5. A szeptember 12-re tervezett Bácska Kincse helyett ŐSZINDÍTÓ CSALÁDI NAPOT tartunk majd a Turisztikai Központban. Ennek részletes programját hamarosan közzétesszük.

Bízunk benne, hogy a korlátozások ellenére továbbra is sokan megtalálják a számukra kedves programokat Baján. Rendezvényszervező és jegyértékesítő munkatársaink mindent elkövetnek, hogy emlékezetes, szórakoztató pillanatokat biztosítsanak Önöknek.

Kérjük, figyeljék folyamatosan felhívásainkat a baja.hu-n, a helyi médiában és közösségi oldalainkon.

hozzászólok