2020. Október 30. Alfonz

Közélet

Mi lesz veled BeerBQ?

Beerbq - Bajai Kézműves Sör- és Streetfood Fesztivál | 2020. Július 31. 07:40:56 | Utolsó frissítés: 3 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Nehéz elengednünk – különösen ennyi küzdelem után – az idei BeerBQ-t és nem is szeretnénk, ezért továbbra is igyekszünk megtalálni a törvényes lehetőségét annak, hogy 2020-ban megrendezhessük.

Ami biztos, hogy 2020. szeptember 4-6. közt nem lesz BeerBQ, nem lesz sörcsapokkal és füstölgő szmókerekkel tele a Tóth Kálmán tér és a Bartók Béla utca.

Felelős rendezvényszervezőként nem engedünk a fesztiválélményből és a minőségből, nem keressük a kiskapukat, mert az nem lenne őszinte, nem vállalunk senki nevében egészségügyi és semmilyen egyéb kockázatot, mert az nem fair. Ha lehet, akkor törvényesen rendezzük meg a fesztivált, ha erre nincs mód, akkor elengedjük. Akkor és nem előbb!

Szeptember elején várhatóan újratárgyalja a kormány az aktuális vírushelyzetet és a döntést követően minimális esély mutatkozhat arra, hogy az ősz folyamán törvényes keretek közt lehessen BeerBQ. Ha erre egy mód lesz, akkor megragadjuk.

Addig azonban vannak terveink, ötleteink, hogy a rendezvény hiányát enyhítsük bennetek és kicsit eltereljük a saját figyelmünket is a keletkezett űrről, így már a hétvégén útjára indítunk egy új kezdeményezést: BeerBQ menni világgá! címmel. Felkerekedünk és meglátogatunk néhány sörfőzdét, food truckot és jól beszámolunk nektek az élményekről, egyúttal biztatunk mindenkit, hogy tegyen hasonlóképpen és mesélje el nekünk, hol milyen élményeket gyűjtött kisüzemi sör és utcai gasztronómia fronton.

Köszönjük azt a mérhetetlen támogatást, amelyet tőletek kaptunk, ami az elmúlt hónapok nehéz és bizonytalan időszakain átlendített bennünket. Köszönjük a megértéseteket és türelmeteket, álmodjunk nagyot és bízzunk abban, hogy nemhogy idén lesz BeerBQ, de még a nap is sütni fog! – írta a Beerbq – Bajai Kézműves Sör- és Streetfood Fesztivál közösségi oldala.

hozzászólok