2021. 23. Zoltán

Közélet

Szuper játszótér lesz Bácsbokodon

Antal Tibor | 2019. Április 08. 20:12:06 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Bácsbokod sikeresen pályázott a Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Programban. Ennek keretében egy szabadtéri sportpark (Street Workout park) kerül kialakításra Bácsbokodon.- adta hírül a mai nap Kovács László, a község polgármestere közösségi oldalán.

 

A látványterv Forrás. Kovács László facebook oldala

A sportpark legfontosabb jellemzői:


– minimum 90 m2 alapterületű,
– minimálisan 8 eszköz kerül rá telepítésre,
– tolódzkodásra, húzódzkodásra, has és hátizom erősítő gyakorlatokra és fekvőtámasz-gyakorlatokra, valamint lépcsőzésre, bordásfalon végezhető gyakorlatokra és függeszkedésre alkalmas.

 

 A képviselőtestület emellett a fiatalabb generációra is figyelve, tovább bővíti a meglévő játszótereket. Két sikeres pályázatból még a nyár elején tovább bővül a Mátyás király utcai és a sportpálya melletti játszótér. – írta a település első embere.

 

 

Az elhelyezésre kerülő elemek: nyolcszemélyes forgók, négyüléses mérleghinta, négytornyú vár, hinta, drótkötélpálya, kötélalagút, függeszkedő forgó, forgófészek, baba-mama hinta, padok és napelemes kandeláberek.

 

További jó hír Bácsbokodról, hogy április 12-én pénteken 10 órakor tartják a könyvtár átadó ünnepségét (Hunyadi János utca 25) , melyre mindenkit szeretettel várnak.

 

 

 


hozzászólok