2023. December 1. Elza

Közélet

Olyan emberekre van szükség, akik tesznek is a városért, nem csak beszélnek róla

Antal Tibor | 2017. Június 01. 09:57:36 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Május 31-én szerdán ülésezett a Bajai Városvédő és Városszépítő Egyesület a volt Helyőrségi Művelődési központ olvasótermében. Az összejövetelen elfogadták az egyesület pénzügyi beszámolóját, majd az aktualitásokról is szó esett.

 

 

Lencsés Péter a kerékpáros közlekedés anomáliáira hívta fel a figyelmet, és szükségesnek érzi, hogy a felújított belvárosban egyértelműen jelöljék ki a gyalogos- és kerékpáros közlekedés határait ami probléma a bíróság és a Bácska áruház előtt is, valamint a Sétáló utcában.

 

Bátori Magdolna beszámolt a szemétszedési akcióikról. Az utóbbi időben ugyanis 3 alkalommal tisztították meg a város határát az illegálisan lerakott szemét egy részétől, de mint megtudhattuk még maradt bőven anyag a terepen ezért lesz folytatás. Sőt nyáron a Duna – híd melletti zátonyokon is lesz akció. Itt a kellemeset is fogják ötvözni a hasznossal, ugyanis a szemétszedés mellett lesz közös főzés és fürdés, úgyhogy igazi csapatépítő tréningről lesz szó. A vízilabdások már el is fogadták a meghívást a herzig kis partyra.

 

A kép a most hétvégi harmadik szemétfogón készült

 

Zárszavában Cseh Béla elnök kiemelte, hogy ilyen emberekre van szüksége az egyesületnek, akik tesznek is a városért, nem csak beszélnek róla.

 

 


hozzászólok