2020. Október 26. Dömötör

Közélet

Nem hagynak semmit az utolsó pillanatra

Antal Tibor | 2018. Feburár 06. 15:25:29 | Utolsó frissítés: 3 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Mint múlt héten egy fotó formájában már beszámoltunk róla, megkezdődött a készülődés a XI. Bácskai Hurka- és Kolbászfesztiválra a Petőfi – szigetben. Múlt héten lepakolták a faházikókat a Radnóti kollégium előtti parkolóba, hétfőtől pedig megkezdődött az óriás sátor felállítása így lezárták a Petőfi – szobor és az uszoda közötti szakaszt.

 

 

Aki az uszodához szeretne menni, így az egész szigetet meg kell kerülnie. Ezt mi is megtettük, így szembesültünk vele, hogy mára a földdel tették egyenlővé a korábbi teniszszékházat

 

Ennyi maradt a teniszszékházból

 

Emellett azt is lemeóztuk, hogy járható a sziget kiskőr, amivel az utóbbi napokban olvasóink nem voltak teljesen elégedettek. De visszatérve a kolbászfesztiválra: a programot szombaton rendezik, így igazából nem értjük miért kell ilyen korán lezárni az útszakaszt, de ez már tavaly is így volt. Mondjuk télvíz idején az időjárást is bele kell kalkulálni, de az előrejelzés alapján úgy tűnik, a héten ezzel nem lesz probléma. Pozitívum viszont, hogy mivel a rendezvény lekerült a szigetbe, így a Szentháromság téren nem lesznek korlátozások.

 

A Bácskai Hurka – és kolbászfesztivál programjai

 

 

 

A forgalmi korlátozás február 13-án 18 óráig marad érvényben!

 

 

 


hozzászólok