2020. November 26. Virág

Közélet

Megnyílt a Media Markt Baján

Antal Tibor | 2019. Április 04. 09:17:22 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Kis túlzással egyesek annyira várták a Media Markt bajai üzletének a megnyitását, mint a McDonalds városunkba költözését, ami továbbra is visszatérő téma a különböző fórumokon. Viccet félretéve az elektronikai üzletlánc bajai áruháza április 4-én csütörtökön reggel 7 órakor nyitotta meg a kapuit a Tesco áruházban. A bejárat mindjárt ott van balra, ahol eddig a könyvek és újságok voltak, így nem lehet nem megtalálni. Természetesen a befogadó szupermarket hasonló osztálya ezzel a változással megszűnt.

 

 

Elmondások szerint már nyitás előtt sorok álltak a meghirdetett akcióknak köszönhetően, de az a közelharc elmaradt, ami még pár évvel ezelőtt jellemző volt a különböző városokban, amikor a vásárlók  volt hogy birokra keltek egy – egy lapostévéért.

 

 

A kínálatot nem részleteznénk, természetesen  a más városok üzleteihez hasonló. Az értékesítők pedig pörögtek, mint a motolla, hiszen a nyitás után is folyamatosan érkeznek a kíváncsiskodók, és persze olyanok is, akik nem is tudtak a jeles eseményről, csak beugrottak a Tescoba valamiért.

 

 

 


hozzászólok