2021. 16. Gusztáv

Közélet

Bajára is elhozták Az Igazság Falát

Antal Tibor | 2019. Április 05. 17:15:36 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Fotók: Jobbik

 

Csütörtök délután sajtótájékoztatót tartott a Jobbik bajai elnöke, Hornyák  József Baján a Tóth Kálmán téren, melynek címe: Bajára is elhoztuk Az Igazság Falát volt, és az ezzel kapcsolatos molinókat is kifeszítték a csobogó előtti részen.

 

 

Mivel személyesen nem tudtunk részt venni a sajtótájékoztatón, egy közleményt kaptuk a párt helyi elnökének aláírásával:

 

Hazudni, hazudni és még többet hazudni.

 

Mai demonstrációinkkal szeretnénk felhívni az emberek figyelmét, azon rágalomhadjáratra,  mellyel a Fidesz közeli sajtótermékek támadják a Jobbikot és annak vezető személyeit.

Már több mint 200 jogerős bírósági ítélet kötelezi a kiadványok és a Fidesz vezető tisztségviselőit a helyreigazításra és sok esetben több milliós kártérítés megfizetésére. 

Baján sem különb a helyzet, jól tudjuk, a térség országgyűlési képviselője, Baja volt polgármestere Zsigó Róbert is bocsánatkérésre, illetve több százezer forint kártérítés fizetésére kényszerült, miután a bíróság megállapította hazug kijelentéseit.

Nincs min meglepődni a városban működő médiák működésén sem, hiszen számukra adott a példa. Részükről azon hozzáállás, hogy az ellenzéki pártoknak nem adnak lehetőséget az a jobbik eset, de tények elferdítése, netán teljes ellentétes közlése semmiképp nem nevezhető objektív tájékoztatásnak. – szerepelt többek közt a közleményben.

 

 

 

 

Természetesen amennyiben a közleményben szereplő érintettek reagálni kívánnak a közöltekre, azt megtehetik a Sugóparti Híreken. Az észrevételeket a szerkesztoseg@sugopart.hu email címre várjuk.

 

 


hozzászólok