2020. November 24. Emma

Közélet

McDonald’s kapufa

Antal Tibor | 2020. Feburár 14. 07:17:52 | Utolsó frissítés: 9 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Rohamosan terjed a városban, hogy a Tescoval szemben, ahol pár hete földmunkák kezdődtek, hamarosan McDonald’s gyorsétterem fog nyílni, ami sokak számára régi vágy a városban. Nem csoda, hogy szárnyakra kapott a híresztelés, hiszen valószínűleg alkalmas lenne rá a terület, az elkerülőút szomszédsága, és a beváráslóközpont közelsége miatt. A szerdai városházi fórumon próbáltunk is utána járni, vajon mennyire helytálló a szájról – szájra terjedő információ. Nos, azt a választ kaptuk nem hivatalosan, hogy a sarkon egy újabb benzinkút fog épülni (van egy pár már a környéken), azonban mellette elképzelhető, hogy egy McDonald’s kap helyet, de egyelőre vizsgálják a helyszínt.

Éppen ezért a McDonald’s sajtóosztályához fordultunk, ahonnan az alábbi választ kaptuk:

Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával és hozzánk fordult kérdésével. Nagy örömünkre szolgál, hogy ételeinkkel élmény gazdag pillanatokat tudtunk szerezni az Ön számára és reméljük, hogy ez a jövőben is így lesz. (ezt mondjuk nem tudom miért írták nekünk)

Minden éttermünk megnyitását hosszas, akár évekig tartó előkészítő munka előzi meg, mely során számos üzleti szempontot megfontolunk.

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy jelenlegi terveink között nem szerepel bajai étterem nyitása.

hozzászólok