2018. július 16. Valter

Közélet

Kollektív szerződés

2018. január 12. 10:32:16 | Utolsó frissítés: 6 hónapja

 

Aláírta a kollektív szerződést a Bajai Szakképzési Centrum a Pedagógusok Szakszervezete Bács-Kiskun Megyei Szervezetével. A folyamatos egyeztetések eredményeként létrejött szerződés védi a munkavállalók érdekeit, kiterjed a közalkalmazotti jogviszonyban foglalkoztatottakra, a munkáltatói jogkört gyakorlókra és a vezetői, magasabb vezetői megbízással rendelkezőkre is.

 

Virág Tibor a Bajai Szakképzési Centrum főigazgatója is és Fehérné Kajtár Hajnalka, a PSZ megyei elnöke is kiemelte, hogy nagyon jó munkakapcsolatban vannak, aminek köszönhetően sikerült az érintett felek megelégedésére szolgáló módon összeállítani a megállapodást.

 

Virág Tibor

 

 A kollektív szerződés kitér többek között a munkavégzéshez szükséges feltételek biztosítására, a munkáltatói költségtérítésre, a munkaidő-beosztásra és az annak keretében ellátandó feladatokra, a munkavégzési kötelezettség alóli mentesítésre, a munkaközi szünetekre, valamint egyes jóléti juttatásokra is.

A szerződést kötő felek megállapodtak abban, hogy a kollektív szerződést határozatlan időre kötik és annak rendelkezéseit szükség szerint felülvizsgálják.

 

  A kollektív szerződés 2018. január 12.-én lép hatályba.

 

 

 

 

 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment