2018. február 23. Alfréd

Közélet

Hajnalonként dermesztő hideg lesz

www.idokep.hu | 2017. január 06. 14:01:34 | Utolsó frissítés: 1 éve

 

Viharos széllel áramlik be térségünkbe a hideg levegő, szombat hajnalra a szélcsendes, hófödte, derült tájakon nem kizárt, hogy 

-23, -24 fokig is süllyed a hőmérséklet.

Előrejelzés Baja térségére

 

Péntek hajnalban sem volt melegünk, -15, -20 fokot ekkor is mérhettünk már északon, északkeleten, az extrém hideg miatt narancssárga riasztás van érvényben. Napközben a sok napsütés mellett egy-egy hózápor alakulhat még ki, -4, -10 fok várható, de a viharos szélben -25, -30 foknak is érezhetjük.

Szombat hajnalban nyugaton -12, -15 fok körül alakulnak a minimumok, míg északon, északkeleten -20, -24 fokos extrém hidegre kell készülni.

 

Szombat hajnalban várható mínuszok

 

Szombaton még sokfelé erős, viharos marad a szél, ami jelentősen csökkenti a hőérzetet, így a napos idő ellenére a nappali -4, -11 fokos maximumokat jóval hidegebbnek érezhetjük. Estére megnövekszik északnyugat felől a felhőzet és vasárnap főként nyugaton, valamint északkeleten helyenként havazás is várható. Helyenként már veszít erejéből a szél, de még többfelé élénk, erős marad. Hajnalban -8 és -24 fok várható, a középső, északi és keleti országrészben lesz a leghidegebb, nappal is csak -2, -9 fok közé enyhül a kemény fagy.

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment