2021. 26. Edina

Közélet

Ha nincs meg az eredmény 24 óra alatt, ingyen volt a teszt a Whitelabnál

https://whitelab.hu/#idopont | 2021. Feburár 15. 08:08:01 | Utolsó frissítés: 2 hetes

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Már lehet jelentkezni tesztelésre a Family Center parkolójában.

Ingyenes PCR teszt Baján? Ha a Whitelab-nál kicsúsznak a 24 órából az eredménnyel, nem kell fizetned. Február 15-én nyitott a bajai Family Center parkolóban a Whitelab mobil tesztállomása. Tesztjeiket immár extra garanciával végzik.

Emlékszel azokra az időkre, amikor a mekiben ingyen ebédelhettél, ha a szabályzatban meghatározott időintervallumban nem kerültél sorra? Valami hasonlót jelentett be most a Whitelab hálózata is: amennyiben nem kapod meg a Covid-teszted eredményét 24 óra alatt, akkor bizony ingyen volt az egyébként 19.500 forintos vizsgálat.

“Ma nyitottunk meg a kecskeméti, szegedi és nyíregyházi állomás után a bajai tesztpontot, az eddigi munkánk során nem volt még, hogy megcsússzunk, pedig közel 90%-os kihasználtsággal telnek a napjaink – nyilatkozta Mihó Mihály, az állomás vezetője. Úgy tűnik, hogy a Whitelab magabiztossága nem alaptalan…

NEMCSAK PCR TESZTET KÉRHETÜNK

Bár a Whitelabnál elérhető PCR-teszt pontossága kiemelkedően jó, közel 100 százalékos biztonsággal állapítja meg azt, hogy valaki koronavírusos-e vagy sem, érdemes kombinált tesztet végezni. Ez a vizsgálat ugyanis már azt is képes kimutatni, hogy a betegséget influenza vagy koronavírus okozza-e. Az eljárás lényege, hogy elég csak egyszer mintát venni a garatból, a laborban már külön ki tudják szűrni, hogy mely vírus okozta a tüneteket.

A Whitelab gyorsasága a jól kitalált rendszeren alapul: minden teszt az NNK által akkreditált szegedi Avidin Kft. laboratóriumába kerülnek be minden nap délután 6 óráig. A szükséges vizsgálatok elvégzése után másnap reggel 6 órakor már szakorvos által leletezve e-mailben kapnak értesítést az ügyfelek az eredményről, a magyar nyelvű lelet mellett akár angol, német, spanyol, olasz vagy francia nyelven is.

Aki biztosra szeretne menni és el szeretné kerülni a várakozást, az a Whitelab oldalán egyszerűen és gyorsan foglalhat időpontot a vizsgálatra, legyen szó Covid – vagy influenza-tesztről.

hozzászólok