2024. 20. Rafael

Közélet

Garami Artúr ismét indul!

Antal Tibor | 2024. Feburár 07. 19:58:02 | Utolsó frissítés: 4 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Garami Artúr ismét indul

Garami Artúr – akit sokan lemezlovasként is ismernek- a 2019-es önkormányzati választásokon független polgármesterjelöltként mérette meg magát Baján, de alig több mint 6%-ot kapott, és hiába szervezte meg a Kisgazda Szövetség égisze alatt csapatát, a vártnál gyengébb szereplés miatt listát helyről sem tudott bekerülni a testületbe. Azóta 2022-ben a parlamenti választásokon is indult a Magyar Kétfarkú Kutyapárt színeiben, de itt sem sikerült meglepetést okoznia. Ennek ellenére úgy tűnik, lelkesedése töretlen hiszen ma az alábbi sajtóközleményt juttatta el ma hozzánk, melyben bejelenti, hogy 2019. után ismét indul az önkormányzati választásokon, és ezúttal is a polgármesteri széket célozza meg:

Nagy örömmel jelentem be, hogy elindulok a 2024-es önkormányzati választásokon Baja polgármesteri székéért, mint
egyéni független jelölt. Szilárdan hiszem, hogy Baja egy gyönyörű és élhető város, amelynek hatalmas a fejlődési potenciálja. Együttműködve a város lakóival, egy olyan Baját építhetünk, amelyre büszkék lehetünk. Döntésem mögött az a meggyőződés áll, hogy Baja városának friss szemléletre és új vezetésre van szüksége. Elkötelezett vagyok a
város lakóinak jobb jövőjének megteremtése mellett, és hiszem, hogy a szükséges tapasztalattal és képességekkel rendelkezem ahhoz, hogy pozitív változást hozzak a városunkba.


Fő céljaim a következők:
• Pártpolitikai nyomás nélküli önkormányzat: Egyéni, független polgármesterként lehetőségem lesz arra, hogy kizárólag a bajai polgárokat képviseljem és ne pártok vagy “álcivil” szervezetek érdekeit helyezzem előtérbe.
• Nem engedem, hogy Baja városa pártok gyermekes csatájának a hadszintire legyen: Személyem a bajaiak képviseletében a mérleg nyelve szerepet fogja ellátni a városi önkormányzásban a pártoldalak között, így felügyelhető lesz a pártok gyermekes csatározása.
• Egyensúly teremtés: A bajai önkormányzat egyensúlyának kialakítása céljából a Fidesz és az Ellenzék soraiból is jelölni
kívánok egy-egy alpolgármestert.
• Átlátható és felelős önkormányzati működés: Elkötelezett vagyok az önkormányzat működésének átláthatóbbá és
felelősségteljesebbé tétele mellett. A lakosság bevonása és a tiszta kommunikáció kiemelt fontosságú lesz a munkám
során.
• Gazdasági fejlődés: Támogatni fogom a helyi vállalkozások fejlődését és új munkahelyek teremtését. Célom, hogy Baja vonzó befektetési célponttá váljon.
• Minőségi közszolgáltatások: Kiemelt figyelmet fordítok a közszolgáltatások minőségének javítására. A bajaiak
megérdemlik a modern és megbízható oktatási, egészségügyi és szociális ellátást. A felsoroltak egy része kormányzati
hatáskör, de a bajaiak megérdemlik hogy képviselve legyenek ebben is.
• Zöld és fenntartható város: Elkötelezett vagyok Baja zöld és fenntartható fejlődése mellett. Támogatni fogom a
környezetvédelmi programokat és a zöld infrastruktúra fejlesztését. Meggyőződésem, hogy Baja lakóival együttműködve egy élhetőbb, virágzó várost építhetünk.

Számítok a támogatásukra a 2024-es
választásokon!
Tisztelettel, Garami Artúr

Az idei önkormányzati választásokkal kapcsolatban korábban már bejelentették, hogy a regnáló polgármester asszony Nyirati Klára ismét indul, a Fidesz – KDNP jelöltjével kapcsolatban azonban még csak a találgatások mennek a zuhanyhíradóban.

hozzászólok