2020. 30. Jeromos

Közélet

Búcsú Lajos lesz a Baja Marketing igazgatója?

Antal Tibor | 2019. December 02. 09:17:12 | Utolsó frissítés: 10 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Nyirati Klára polgármester a múlt csütörtöki testületi ülésen jelentette be, hogy Bócsa Ferenc Barnabás, a Baja Marketing Kft igazgatója november 26-án benyújtotta felmondását, amit ő el is fogadott. Hétfőre emiatt rendkívüli testületi ülést hívtak össze. A korábbi direktor felmondási ideje 30 nap, ami december 26-án jár le. Az előterjesztés szerint az ügyvezető a felmondási idő teljes ideje alatt munkát végez. Végkielégítés kifizetésére pedig nem kerül sor, tekintettel a munkavállalói felmondásra.

Bócsa Ferenc Barnabás megalakulása óta vezette a Baja Marketing Kft-t

A hétfői rendkívüli ülésen az átmeneti időszakra Bócsa Ferenc Barnabás mellé még egy ügyvezetőt választottak, mégpedig Butterer Péter Vendelt, akinek nem kellett bemutatkozni a polgármesteri hivatalban, hiszen szeptemberi nyugdíjba vonulásáig a pénzügyi osztályt vezette, azóta pedig 4 órás délelőtti megbízásos jogviszonyban segíti az átadást az új irodavezetőnek.

Butterer Péter Vendel
  • Ez az új megbízás azt jelenti, hogy a délutáni időszakban a Marketing Kft-ben fogok tevékenykedni. Meghatározták a feladatokat amiket végre kell hajtani, de ez nem egy hosszútávra szóló feladat, mert a gazdasági társaságok átvilágítása jelenleg is folyamatban van, és annak a végeredményeképp egy új struktúra fog felállni, de az már nem az én ügyvezetésem mellett fog történni. Tehát a Marketingnél én néhány hónapot fogok eltölteni. – nyilatkozta Butterer Péter Vendel a Sugóparti Híreknek.

Mivel a városi zuhanyhíradóban, már Bócsa Ferenc Barnabás felmondása előtt is azt terjengett, hogy Búcsú Lajos, a korábbi alpolgármester -aki segítette a Sikeres Bajáért Egyesület kampányát, és Kalocsán a város hasonló cégét is vezette – lesz a Baja Marketing leendő ügyvezetője az ideiglenes megbízás után, ezért a polgármester asszonyt megkérdeztük, vajon mennyire igazak a pletykák. Nos, a válasz egyértelmű volt, teljesen biztos, hogy a jövőben nem Búcsú Lajos lesz a Baja Marketing élén.

hozzászólok