2019. április 21. Konrád

Közélet

Boldogan mehetnek az emberek Csátalján fogorvoshoz

Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat | 2018. október 25. 18:56:57 | Utolsó frissítés: 1 éve

 

 

 

Csátalja Község Önkormányzata pályázatot nyújtott be a TOP-4.1.1-15-BK1 – Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése című felhívásra. A 21 940 000 forintos, vissza nem térítendő uniós forrás keretében a Csátalja, Petőfi Sándor u. 2. szám alatti ingatlan, melyben a felnőtt és gyermek fogorvosi ellátás zajlik, infrastrukturális fejlesztése valósult meg.

 

 

Vadonatúj külső nyílászárók, teljes külső hőszigetelés, kazáncsere, klimatizálás, a belső burkolatok cseréje és akadálymentesítés. E fejlesztésekkel kívül-belül megszépült és megújult a fogorvosi rendelő Csátalján. A fogorvosi szolgáltatás a nyár közepe óta, a hét minden napján várja a csátaljai és a nagybaracskai betegeket.

A fogorvos az ellátási területéhez tartozó körzetben lakó személyeket látja el, valamint a rendelési idejében hozzá forduló személyeket, ha heveny megbetegedésük vagy krónikus betegségük miatt ellátatlanságuk az egészséget károsító vagy a gyógyulást lassító állapotromláshoz vezethet.

 

 

A közel 22 millió forintos uniós támogatás az épületfelújításon túl, eszközbeszerzést is tartalmazott, így a fogorvosi rendelő nem csak modern, kellemes hangulatú és energiatakarékos környezettel, hanem megújult eszközállománnyal, magas színvonalú szolgáltatásokkal is várja az orvoslásra szoruló lakosokat. 

 

További információ: www.csatalja.hu

 

 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment