2019. július 16. Valter

Közélet

Bizonytalan a bajai hűtőház sorsa

Antal Tibor | 2019. március 21. 19:21:33 | Utolsó frissítés: 4 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Ezzel kapcsolatos információkat tett közzé az üzemeltető belga cégcsoport honlapján.

 

 

Egy számunkra igen érdekes információt találtunk a bajai hűtőházat is üzemeltető Greenyard Group angol nyelvű honlapján, amit március 15-én tettek közzé:

 

 

A fordítóprogram szerint ez magyarul így hangzik:

 

A Greenyard számos olyan eszközt és helyet azonosított az egyes divíziókban, amelyek már nem szükségesek a szolgáltatási szintek megtartásához az ügyfelei felé, vagy már nem biztosítják a csoport számára a befektetés megtérülését. A Greenyard ezért megteszi a szükséges lépéseket a vállalat lábnyomának optimalizálása érdekében. E tekintetben a Greenyard rövid távon szándékozik lezárni vagy eladni Baja fagyasztott üzemét Magyarországon.

 

A teljes angol nyelvű dokumentum: (3. oldal közepe felé található a számunkra érdekes bekezdés):

Letölthető dokumentum

 

Nos, a fordító program gyakran szokott tévedni, de ez így most elég közérthető: a Greenyard gyorsan szeretné eladni bajai üzemét, de ha ez nem sikerül akkor sem szándékozik tovább üzemeltetni, ami nem sok jót jelent, sem a városnak sem az alkalmazottaknak. Információink szerint, ha nem találnak befektetőt,  a csoportos elküldések várhatóan május közepén kezdődnek meg.  Szóval jó lenne addig vevőt találjanak a hűtőházra, hiszen ellenkező esetben több mint 100 dolgozó helyzete válhat bizonytalanná.

 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
2
komment