2019. December 8. Mária

Közélet

Bajai agrárcégek kavarják az állóvizet…

Antal Tibor | 2017. Január 27. 10:07:55 | Utolsó frissítés: 3 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Ezen a héten január 25.-28. közt zajlik Budapesten az ország legnagyobb agrárkiállítása a 35. AGROmashExpo és AgrárgépShow, ahol közel 350 kiállító mutatja be legújabb termékeit és szolgáltatásait.

Érdekesség a kiállítással kapcsolatban, hogy sok bajai és Baja környéki vállalkozás vesz részt ezen a rendezvényen kiállítóként.  Ha versenyt rendeznének abban, hogy melyik város cégei foglalják el a legnagyobb területet a kiállításon, Baja biztos dobogós lenne.  Már csak azért is, mert az Axiál Kft. egy kb. 5000 négyzetméteres pavilont töltött meg mezőgazdasági géppel. Sőt a férfi látogatók legnagyobb örömére a hangulatot táncos showműsorokkal forrósítják.

 

Fotó: Axiál Facebook oldala

 

De nemcsak az Axiál rukkolt elő meglepetéssel. A bajai FitoHorm Kft., aki lombtrágyákat gyárt és forgalmaz, két kabalafiguráját FitoFerit és PoliBorit keltette életre és ezzel tett szert igen nagy népszerűségre a látogatók közt, akik lépten-nyomon fotózkodtak velük.

 

Fotó: FitoHorm Facebook oldala

 

A kiállítók közt van még a DorKer Kft., aki szintén igen nagy területen állított ki, de a BioKopri megújuló fűtéstechnika, a KAL- System terménytárolókkal, Agro 360 mezőgazdasági közösség, a  Mazug Ponyva gépjárműponyvákkal, a Jg-max, a Bartifarm és még talán más bajai cégek is, akikkel nem találkoztunk.

A kiállítás szombatig tart. Érdemes kilátogatni.

 

 

Az Axiálos GPS-ek több szempontból is vonzók lehetnek a mezőgazdák számára. Fotó:Axiál facebook oldala


hozzászólok