2020. 30. Jeromos

Közélet

Az idén nem lesz erőlködés a térrel

Ottmár Attila | 2020. Július 28. 08:45:56 | Utolsó frissítés: 2 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

3100-an szavaztak a Bajai Rendezvények oldalon

Kedves Bajaiak!

Vasárnap este véget ért az idei adventi vásár helyszínéről szóló szavazásunk. Köszönjük azt a több mint 3000 szavazatot, amelyet leadtak nekünk.

A szavazók 88%-a az Eötvös utca – Tóth Kálmán teret, míg 12%-a a Szentháromság teret jelölte meg az idei rendezvény helyszíneként.
Ahogy ígértem, az idei vásár megszervezésekor tiszteletben tartjuk a szavazás eredményét, így rendezvényszervezőinkkel megkezdjük az Eötvös utca – Tóth Kálmán tér területére e közel 1 hónapon át tartó ünnepváró program tervezését. Igyekszünk a régi hagyományokat felelevenítve, új elemekkel, szolgáltatásokkal is bővítve egy olyan vásárt megvalósítani, amely méltó az ünnep szellemiségéhez, s amely egyaránt elnyeri a városlakók, a kitelepülő árusok, a környék kereskedői, és az ide látogató vendégek tetszését is.

Én személy szerint szeretném, ha az advent valóban a békés ünnepvárásról, a szeretettel teli készülődésről szólna. Ennek szellemében ezt a bejegyzést sem vitaindítónak szánom, kérem az ilyen kommentek mellőzését. A rendezvény felelős vezetőjeként a kreatív, jobbító célú ötletek iránt nyitott vagyok, hiszen úgy gondolom: mindannyiunk közös érdeke, hogy az évet lezáró időszak valóban ünnepi legyen.

Tisztelettel és köszönettel:
Ottmár Attila
művészeti vezető
Baja Marketing Kft.

Tavaly novemberben még a vásár megnyitása előtt mi is meghirdettünk egy hasonló szavazást. Akkor is azok voltak többségben, igaz csak 63%-kal, akik nem tartották jó ötletnek az akkori változást.

hozzászólok