2021. 3. Kornélia

Közélet

Az év fantázianeve

Antal Tibor | 2016. November 07. 20:53:21 | Utolsó frissítés: 4 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Amikor a legismertebb közösségi portálon megláttuk, hogy pénteken Baján a Szabadság utca 13-ban megnyílt a Túr de France kerékpáros és sportruházat turkáló, egyből elhatároztuk, hogy meglátogatjuk az üzletet, hogy megtudjuk ki rendelkezik még városunkban még nálunk is pihentebb aggyal. Az üzletben  Sas Tamás bajai vállalkozóval találkoztunk aki szívesen válaszolt kérdéseinkre.

 

 

– Balatonvilágoson a Balaton körüli kerékpárút mellett pár éve üzemeltetem a Kerékpár bár nevű büfét, ami igazi bringásoknak való hely. Az ötlet onnan jött, hogy 5 éve a térdemet műtötték, és az orvos rehabilitációként előírta  számomra a kerékpározást. Mivel a Balatonon volt üdülőnk ott kezdtem el bringázni, és láttam, hogy mennyire népszerű lett ez a szabadidő sportág, és így lehetőséget láttam a vendéglátóipari egység megnyitására. Könnyű ételek vannak nálunk, és minden eszköz ami egy bajba jutott bringásnak segítségére lehet egy gyors szereléshez. Tavaly Világoson megtaláltak azok az emberek akik ezekkel a használt kerékpáros ruhákkal foglalkoznak, hogy lenne e kedvem bővíteni a profilt. Belevágtunk, és nagyon kedvezően fogadták a bringások, így gondoltam itthon Baján is megpróbáljuk most holtszezonban.

 

 

 

– És honnan jött ez a név?

 

– Nem akartam ilyen átlagos elnevezést hogy Tamás turi vagy Zsu-túr meg mindenki ismeri a hasonlókat, de semmi jó nem jutott eszembe. Ekkor jött a bátyám, és egyből kivágta, hogy Túr de France. Tovább nem kellett gondolkodni.

 

– Csak kerékpáros cuccok lesznek nálatok?

 

– Alapvetően kerékpáros ruhákkal foglalkozunk minimális kerékpáros kiegészítőkkel. Minőségi ruhákról beszélhetünk válfás kiszerelésben, és minimálisan új cuccaink is vannak. Más sportágak felszerelései is lesznek időnként. Most mondjuk vannak síkabátjaink, futóruháink, sportcipőink, de előfordulhat, hogy később lesznek búvárruháink is. Remélem hogy rákapnak a sportolók, mert megpróbáltunk tényleg árban olyat kitalálni, hogy az jó legyen mindenkinek.

 

 


hozzászólok