2021. 26. Edina

Közélet

A jótékonyság 14 bográcsa

Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesülete | 2021. Feburár 13. 17:09:05 | Utolsó frissítés: 2 hetes

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotók:Ádám Péter

Több mint félszázan segítettek önzetlenül Baján, az alvégi városrészen!„A jótékonyság, a hírverés és a gasztronómia jótékony találkozása jött létre a kis játszótér mellett, ahol a mentősök és a rászorulók részére főztek halászlét a Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesülete tagjai, az országos sajtó érdeklődése (és a helyi sajtó kritikus figyelme) mellett.

Bár cudar idő jellemezte a csütörtöki napot, de elkészült a 70 kg halból 150 fő rászorulónak a bajai halászlé. Nehéz időket élünk, és sok rászorult van egy tál meleg ételre. Az ételosztás szervezői, a halászlé adag mellé egy kg almát is adtak. Kevés szó szokott esni az ételosztásban segítő önkéntesekről, azok munkájáról, hogy hány ember fáradságának gyümölcse egy sikeres rendezvény szervezése. Mi most összeszedtük segítőink és támogatóink névsorát. Köszönet érte!Az előkészítésben résztvevőknek: Farkas Attilának, Péter Andrásnak, Horváth Lászlónak, Németh Józsefnek, Varga Györgynek, Luspai Martinnak, M. Lengyel Lászlónak, Lengyel László Leventének, Varga Györgynek, Hajdú Miklósnak, Bodnár Istvánnak, Fekete Róbertnek, Szentiványi Gábornak, Kubatovics Tamásnak.

A halászléfőző mestereknek: Ádám Péternek, Gyurkity Tamásnak, Farkas Attilának, Gyurkity Istvánnak, Gombás Lászlónak, Lovrity Ferencnek, Göldner Tibornak, Ikotity Józsefnek, Kovács Józsefnek, Szentiványi Gábornak, Pass Ferencnek, Koller Zoltánnak, Varga Györgynek.- Ritz Noéminek, Luspai Martinnak, Willy Anitának, Gyurkitsné Brezovszki Katalinnak, Lakatos Bélának, Bócsa Katának és Koller Rolandnak.- A Bajai Kistérségi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat közremüködőinek Fuszenckerné Rémiás Edinának, Bokor Biankának, Nol Zitának, Talpai Gabriellának, Majorcsics Gábornak, Kubatovicsné Knáb Emíliának.- A Máltai Szeretetszolgálat Bajai csoportja segítőinek Maros Beátának, Knáb Jánosnénak, Kozó Nikolettnek, Radics Katalinnak.- A Bajai Közterület Felügyelettől Kovács Máténak, Kovács Zsoltnak.Támogatóinknak: a Koller Halboltnak, a Baja Marketing Kft-nek., az Argumentum Plussz Bt.-nek, Bácska Aranya részéről Szerletics Tamásnak, a Koch borászatnak és M.Lengyel Lászlónak.Köszönet a hírverésért a média szakembereinek Sándor Boglárkának, Géczy Zsoltnak, Kelemen Áronnak, Margit Edinának, Torda Adriennek, Barócs Eszternek, Kubatovics Tamásnak, M.Lengyel Lászlónak, Faragó Józsefnek, Metzker Krisztinának, az Nlcafe-nak, a Nosalty receptoldalnak, a Blikknek, az Infóvilágnak, a TV2 Mokka műsorának.

További fotók: itt

hozzászólok