2020. Október 30. Alfonz

Közélet

58 “fogó” nevezett a mai “játékra”

Bátori Magdolna | 2020. Október 03. 17:50:30 | Utolsó frissítés: 4 hetes

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotók:Bátori Magdolna

A 28. Szemétfogócskán sem menekült el a “versenytárs”, hiszen szűk óra alatt sikerült telepakolni az 5 köbméteres konténert és 63 db zsákot. Ezen a napon – Emő kolléganőm szerint – “csipegetős” gyűjtögetésünk volt, hiszen néhány nagyobb darab tárgyon túl, sok-sok apróságot szedegettünk. Az elszánt és kitartó kemény csapatot a BALU SE 22 sportolója erősítette, SIROK MARTIN vezetésével, akinek külön köszönet jár a szervezésért.

A sportolók a megszokott jutalmakon túl még egy újrahasznosított tollat is hazavihettek az OPTIMUM SOLAR ajándékaként. Ők az egyetlen egyesület, akik már másodszor vesznek részt a szemétszedésen, sőt már a következő év programjára is beneveztek!!! A mai nap különleges volt a szponzorálást illetően is!!A BAKOS Kft – Bakos Péter – felajánlásával konténerrel támogatta a Szemétfogócskát, ami az 5 köbméteres edény kihelyezését és a megpakolt konténer azonnali elszállítását jelentette a szeméttelepre.

Nagyon szépen köszönjük ezt az egyedi támogatást! Jó érzéssel tölti el a csapatot, hogy akik segíteni szeretnének a Szemétfogócskás cél megvalósításában, azok mindnyájan megtalálják a támogatás módját.Előre is köszönjük az együttgondolkodást.Az idei év utolsó akciójának a kiírásával hamarosan jelentkezem!

hozzászólok