2020. 12. Dalma, Izabella

Kékfény

Súlyos és könnyű sérülés

www.police.hu | 2019. November 28. 16:57:28 | Utolsó frissítés: 8 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Szerdán egy 31 éves jánoshalmi sofőr és utasa az 5412-es számú úton szenvedett balesetet. A Volkswagent vezető nő az út 24.522-es méterénél ismeretlen okból lesodródott az útról, és az árokba hajtott, ahol járműve felborult. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sofőr súlyosan, utasa pedig könnyebben sérült. 

További rendőrségi hír, hogy szerdán a bajai rendőrök egy sükösdi lakost vettek őrizetbe. Ellene a Kecskeméti Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki.

  • A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök és honvédek 2019. november 28-án 0 óra és 12 óra között 9 esetben összesen 51 külföldi férfit tartóztattak fel Hercegszántó, Újmohács és Bátmonostor közigazgatási területén. A feltartóztatott személyek mindegyike szír állampolgárnak vallotta magát.

Az illegális migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a csoportokat visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.-írta a Police.hu

hozzászólok