2023. December 1. Elza

Kékfény

Őrizetben a dílerbanda

www.police.hu | 2022. Szeptember 09. 12:50:46 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A Bajai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály által kábítószer birtoklása miatt folytatott nyomozás során 2022. szeptember 8-án reggel a bajai nyomozók a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság és a megyei közterületi támogató alosztály speciális egységével közösen egyidőben Sükösdön és Mélykúton tartottak ellenőrzést.

A nyomozók gyanúja szerint az ellenőrzött mélykúti és sükösdi személyek kábítószer beszerzésével és értékesítésével foglalkoztak, és az ezzel járó feladatokat egymás között felosztva, előzetes megállapodás alapján végezték.

Az ellenőrzés helyszínein, valamint további kutatások során összesen 1240 gramm kábítószergyanús kristályszerű anyagot, 40 gramm kábítószergyanús tablettát és 5 tő cannabis növényi egyedet találtak, majd foglaltak le. A kutatások során továbbá több mint 12 millió forintot és arany ékszereket is lefoglaltak a rendőrök.    

A helyszíneken elfogott összesen 2 sükösdi nőt, valamint három sükösdi és egy mélyúti férfit – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök kezdeményezték letartóztatásukat.    

Videó az elfogásról itt.   

hozzászólok