2022. 18. Ilona

Kékfény

Munkahelyükről loptak

www.police.hu | 2015. Március 13. 15:55:43 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság
 

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014 júliusa óta egy bácsborsódi telephelyről ismeretlen tettesek közel 1000 liter gázolajat , több mázsa ipari és étkezési mákot, vegyszert, valamint  szemestakarmányt tulajdonítottak el.

 

A nyomozás során beszerzett információk alapján a bajai rendőrök látókörébe került a telephely alkalmazottai közül öt férfi, akik a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak. Őket 2015. március 11-én 9 óra 39 perckor előállították a kaptányságra a rendőrök. Az 57 éves L. László, a 47 éves R. Ferenc, a 26 éves R. Viktor csávolyi lakosokat és a 38 éves L. József mélykúti lakost lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. B. István 58 éves felsőszentiváni lakossal szemben sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Bajai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán.  

 

A gyanúsítottak lakóhelyén tartott házkutatások során a rendőrök üzemanyagot tartalmazó kannákat és mákkal teli zsákokat foglaltak le. A terheltek az eljárás további szakaszában szabadlábon védekeznek.

 
 

hozzászólok