2020. 11. Lili, Nóra

Közélet

A bajai tűzoltók is menteni próbálták a betemetett férfit

| 2015. Március 12. 16:01:32 | Utolsó frissítés: 5 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Tegnap érkezett a tragikus hír az életét vesztett munkásról. Szerda délelőtt Bácsalmáson, a Dankó Pista utcában egy négy és fél méter mély gödörben lévő embert a gödör faláról leomló föld egy méter magasan betemetett. A helyszínre elsőként a bácsalmási önkormányzati tűzoltók érkeztek, akik kézi erővel azonnal megkezdték a mentést, majd a bajai hivatásos tűzoltók kiérkezésükkor átvették a mentés irányítását. A helyszínre összesen három gépjárművel, tizenegy tűzoltó vonult. A mentők megállapították, hogy a kiemelt ember elhunyt. A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok.

 

Császártöltésen, a Gőzmalom utcában egy lakóépület vegyes tüzelésű kazánjának kéménye égett szerdán délután. A keceli önkormányzati és a császártöltési önkéntes tűzoltók a kazánból az égő anyagot eltávolították és a kéményt kéziszerszámokkal áttakarították.

 

Jánoshalmán, a Kazinczy utcában borult lángba egy 60 négyzetméteres ház szerdán délután. A helyszínre a jánoshalmi önkormányzati, a bajai és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat riasztották. A tűzoltók egy gázpalackot is kihoztak az épületből, amit hőhatás ért, a tűzoltók folyamatosan hűtötték, az épületet pedig légzőkészülékben vizsgálták át.

hozzászólok