2020. 2. Anita, Kármen

Kékfény

Lezárt akta: emberölés kísérlet

www.police.hu | 2019. December 01. 09:05:21 | Utolsó frissítés: 6 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A Bács-Kiskun megyei nyomozók 2019. június 9-én őrizetbe vettek egy sükösdi lakost. A 15 éves fiú a gyanú szerint – előzetes szóváltást követően – szívtájékon szúrta édesanyja élettársát, egy 47 éves férfit. A sértett az elsődleges orvosi vélemény alapján életveszélyes sérülést szenvedett, őt a helyszínen újra is kellett éleszteni. A fiú a rokonaihoz menekült, ám őt a rendőrök rövid időn belül elfogták, majd életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették.

A rendőrök az eljárás során módosították a gyanúsítást. Az igazságügyi orvosszakértő véleménye alapján, valamint a cselekmény körülményeire is figyelemmel a nyomozók álláspontja szerint a fiatal súlyosabb bűncselekménnyel: emberölés bűntett kísérletével gyanúsítható.

A jelenleg is letartóztatásban lévő fiatalkorú ügyében a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat vádemelési javaslattal átadták az illetékes ügyészségnek.

hozzászólok