2022. 26. Jusztina, Pál

Kékfény

Heti traffipax

| 2015. Április 20. 09:47:36 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Ma délelőtt a Szegedi úton, délután Sükösd belterületén, a Táncsics Mihály utcában; Baján pedig az 551-es elkerülőn mérnek.

 

Kedden Bácsalmáson és Tataházán ellenőriznek. Szerdán, április 22-én reggel Sükösdön, a délelőtt folyamán Nemesnádudvaron figyeljenek. Délután az 5107. sz. út Nagybaracska-Dunafalva közötti szakaszán, majd Baja belterületén, a Monostori úton ellenőrzik a közlekedők sebességét.

 

Csütörtökön délelőtt Csikéria belterületén, délután pedig Bácsalmáson számíthatnak traffipaxra.

 

Pénteken, április 24-én kora reggel 7 órától 10 óráig Baján, az 51-esen, a Dózsa György úton; 10 óra után Sükösdön, kora délután Érsekcsanádon mérnek. Délután visszatérnek Bajára, Baja és Bácsbokod között lesz traffipax 15.40-től 17 óráig.

 

Április 25-én, szombaton reggel 7 órakor Baja és Vodica között kezdenek a rendőrök, majd Baja belterületén, a Szabadság utcában folytatják. Délután ismét Nemesnádudvaron és Érsekcsanádon kell vigyáznia a helyieknek és az átutazóknak.

 

Vasárnap időrendben az 551. számú főúton, Sükösdön, a Szegedi úton és az 51-esen Baja és Vodica között számoljanak ellenőrzéssel.

 

 

 

Főoldali kép: police.hu

hozzászólok