2021. 24. Kincső, Kinga

Kékfény

Halálos baleset Baján

www.police.hu | 2018. Október 05. 15:09:43 | Utolsó frissítés: 3 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

A jelenleg rendelkezésre álló információnk alapján Baján, a Keleti körúton található vasúti átjáróban 2018. október 5-én 12 óra 10 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó és egy vonat ütközött össze. A baleset során a gépjármű sofőrje a helyszínen életét vesztette.

 Az érintett útszakaszt teljesen lezárták a rendőrök, kerülni a környező utcákon lehet.- írta a Police.hu

 

 

Vonattal ütközött egy autó Baja  közelében pénteken, a sofőr meghalt. A baleset miatt szünetel a vonatközlekedés Baja és Mátéházapuszta között, és az utat is teljes szélességében lezárták – tudatta a rendőrség és a Mávinform.

    A baleset a Keleti körúton található vasúti átjáróban egyelőre tisztázatlan körülmények között történt 12 óra után nem sokkal. Az ütközés során a személyautó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.
 Baja  és Mátéházapuszta között a műszaki mentés és a hatósági intézkedések idejére nem közlekednek vonatok. A balesetben a vonaton senki nem sérült meg, az utasokat Bajára szállítják, ahonnan Volán-járatokkal utazhatnak tovább, mivel pótlóbuszt nem tudnak biztosítani – adta hírül a Mávinform.

 

Frissítés:

Újraindult a vonatközlekedés Baja és Mátéházapuszta között, a menetrend fokozatosan áll helyre – közölte a Mávinform pénteken az MTI-vel.

 

 

Elsodort egy személygépkocsit egy vonat Baja térségében, a Keleti körúti vasúti átjárónál. A járműben egy ember utazott, aki a mentők megállapítása szerint olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A balesethez a bajai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik biztosítják a helyszínt és segítenek az utasoknak átszállni egy mentesítő járatra. A vonatok utazó mintegy negyven ember nem szenvedett sérülést. A vasúti közlekedésben forgalomkorlátozásra kell számítani.- írta a Katasztrófavédelem

 

Frissítés: A közúti forgalom megindult az Ipartelepi úton!

 

MTI fotók:

 

 

 

 

 

 


hozzászólok