2020. 8. Dénes

Kékfény

Elfogták a rendőrök a garázdákat

www.police.hu | 2020. Feburár 19. 10:42:16 | Utolsó frissítés: 2 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A gyanú szerint 2020. február 16-án hajnali 2 óra körül többen egy szórakozóhelyről a belváros felé sétáltak. A közeli utcában mindenféle ok nélkül több padot elmozdítottak a helyéről, illetve azokat fel is borították. A hangoskodók az útjukba eső utcai kukákat is felborogatták, majd a templom előtti köztéri padok közül kettő támláját eltörték. A Kossuth Lajos utca és Tóth Kálmán utca kereszteződésében a társaság egyik tagja egy üresen álló üzlethelyiség ablakát törte be.

A rendőrséghez tett bejelentést követően azonnal megkezdődött az adatgyűjtés és az elkövetők beazonosítása, melynek eredményeként az esettel összefüggésben vasárnap kora délutánig négy főt állítottak elő a bajai rendőrök. Közülük két személyt – egy 19 éves dunafalvi és egy 23 éves szeremlei lakost – gyanúsítottként, míg társaikat tanúként hallgatták ki a nyomozók. Egyiküktől lefoglaltak egy mobiltelefonnal készített felvételt, amin látszik a bűncselekmény.

A jelenleg szabadlábon védekező gyanúsítottak ügyében a Bajai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja a nyomozást.

hozzászólok