2024. 20. Rafael

Kékfény

Életveszélyesen megsérült egy ápolónő

MTI,Police.hu | 2023. Május 15. 18:51:40 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Késsel támadt egy beteg egy ápolónőre hétfőre virradó éjjel a szekszárdi Tolna Vármegyei Balassa János Kórház traumatológiai osztályán, a nő életveszélyes sérülést szenvedett – közölte a kórház főigazgatója az MTI-vel.

    Németh Csaba közleményében azt írta, a megtámadott munkatársuk súlyos sebesülése ellenére, lélekjelenlétének köszönhetően be tudott menekülni az ügyeletesszobába.
    A támadót – egy a kórházban kezelt beteget – a vagyonőrök és más kórházi osztályok munkatársainak segítségével sikerült megfékezni. A késelést elkövető beteget jelenleg a pszichiátriai osztályon kezelik – tette hozzá a főigazgató.
    Tájékoztatása szerint az ápolónőt az éjszaka megoperálták, állapota stabil, és ma reggel már beszélni is tudtak vele.
    Az ápolónő gyógyulásához a szekszárdi kórház és az Országos Kórházi Főigazgatóság minden segítséget megad – írta Németh Csaba.
    Debreceniné Farkas Edit, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-nek elmondta, a rendőrség életveszélyt okozó testi sértés gyanújával indított eljárást.- jelentette az MTI.

Szekszárdon, a vármegyei kórházban 2023. május 15-én 0 óra 30 perc körül egy sérülése miatt ott ápolt 75 éves beteg, eddig tisztázatlan okból, egy késsel megsebesített egy ápolónőt, majd egy segítségükre siető férfi ápolót is bántalmazott.  A nővér súlyos, életveszélyes, kollégája könnyű sérülést szenvedett. Az idős férfit a kiérkező rendőrök elfogták.- írta a Police.hu

hozzászólok