2018. február 25. Mátyás

Humor

Szolidaritás: az eltiltott riporter miatt marad el a bajai busójárás

Antal Tibor | 2017. július 13. 20:30:00 | Utolsó frissítés: 1 hónapja

 

 

Május végén számoltunk be arról, hogy mivel az idén első alkalommal Mohácson is lesz Halfesztivál, ezért válaszcsapásként Baja is rendez busójárást, méghozzá augusztusban, hogy ne érezze a kompos város konkurenciának.

 

Korábbi cikkünk:

http://sugopart.hu/humor/busojarast-rendez-baja

 

 Cikkünk nagy port kavart, főleg Mohácson. Ottani olvasóink arra is felhívták a figyelmünket, hogy augusztusban igen meleg lesz az a busó gúnya. Azonban úgy tűnik megnyugodhatnak a kedélyek, ugyanis a szervezők döntése alapján mégsem lesz az idén nyáron busójárás Baján. Az okokról a főszervezőt kérdeztük.

 

 

Forrás:Trollbusó facebook oldal

 

- A hét elején kaptuk megdöbbentő  hírt, hogy a bajai Halfőző Fesztiválról hangulatosan tudósító riportert Bencze Pétert az M1 3 hónapra levette  a képernyőről.   Rajta kívül viszont senki sem tudja mindössze egy pálinka után  élő egyenes adásban hitelesen átélve visszaadni az országnak, hogy milyen is az igazi bajai busó vendégszeretet. Nagy kár érte, mert akkora buli lett volna, hogy várhatóan a Sugovicát is átkeresztelték volna utána Busovicának. Érthetetlen számunkra az MTVA döntése, ez olyan, mintha a Barca Messit tiltaná el.

 

A szombati tudósítás, amit talán már mindenki látott:

 

 

A bajai szervezők ugyanakkor örömüket fejezték ki amiatt, hogy így a jövő hétvégén a mohácsi Dunamenti Halfesztiválról nem az ország legnépszerűbb riportere fog tudósítani. -"Ekkora reklám csak nekünk jár, nem az 1526-osoknak. Azért ha tehetjük átmegyünk egy jó halat enni Mohácsra is. - zárta sorait a marketing szakember.

 

Forrás:Trollbusó facebook oldal

 

Bencze Péterrel kapcsolatos hír még, hogy szombatra egy eltiltását ellenző csoport tüntetést szervez Bajára Egymillióan az ittas riporterekért címmel:

https://www.facebook.com/events/342533426167230/?acontext=%7B%22ref%22%3A%2222%22%2C%22feed_story_type%22%3A%2222%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D&pnref=story

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment