2018. február 25. Mátyás

Humor

Román uszály szakadt egy bajai szökőkútba!

Antal Tibor | 2016. november 25. 21:47:39 | Utolsó frissítés: 2 éve

 

Péntek reggel 6.55-kor egy román lobogó alatt közlekedő tolóhajó beszakadt Baján a Szentháromság téri csobogóba. A térfigyelő kamera felvételéből megállapítható, hogy a hajóskapitány feltehetően szűken vette be a kanyart a polgármesteri hivatal előtt, mivel nem akarta megrongálni a város ünnepi díszítését. Az első felmérések alapján a szökőkútban nem keletkezett jelentősebb anyagi kár, ami nem meglepő, hiszen eddig is rossz volt.

 

 

Információnk szerint a bárka rakománya több mint ezer tonna búza, melyet a hajóskapitány - akit ottjártunkkor mindenki csak aranyembernek szólított - felajánlott a helyi kisgazdáknak. A hajón egyébként hárman tartózkodtak: egy Tímea nevű fiatal hölgy, akire egyből felfigyelt egy idősebb magyar származású producer, egy szakállas feltehetően migráns öregember, valamint T. Mihály hajóskapitány, aki sietve távozott egy vörös  félholddal megjelölt zsákkal a hóna alatt.

A baleset körülményeit a Nemzetközi Közlekedési Hatóság vizsgálja. Nem ez volt az első hasonló eset a héten Baján. Kedden például egy amatőr sporthorgász akasztott meg egy szintén román bárkát a bajai Duna - híd alatt, ám felesége szerint csak az alkohol beszél belőle, és ezzel a történettel próbálja alátámasztani hosszúra nyúlt igazolatlan távollétét.

 Hozzászólok!

Facebook Google +
8
komment