2018. július 16. Valter

Humor

Jézus is tartozott Jabbának?

Antal Tibor | 2017. december 09. 08:24:14 | Utolsó frissítés: 6 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Meglepő összefüggésre világított rá az ünnepi vásár betleheme.

 

 

Fotó: Friedrich László

 

Megdöbbentő fotót kaptunk tegnap egyik olvasónktól, aki a bajai ünnepi vásár betlehemében érdekes dologra lett figyelmes. A jászol, Szűz Mária, a három napkeleti bölcs és a bölcsőben fekvő kis Jézus mellett ugyanis egyfajta utalásként más is szerepelt a képen. Még pedig  a földre lerakva egy másik kis Jézus, ugyanabban a perspektívában, mint Han Solo a Birodalom visszavágban és Jedi visszatérben, mikor a Jabbának való kiegyenlítetlen számlái miatt befagyasztották.

 

Lassan jöhet Leia hercegnő álruhában forralt borozni Fotó: Friedrich László

 

A beküldőt ismerve elsőként photoshop trükkre gondoltunk, de a helyszínen meggyőződhettünk róla, hogy abszolút nem erről van szó.

 

 

Senki sem szórakozhat Jabbával

 

Persze a viccet félre téve, a múlt szombaton az ünnepi vásár attrakciójaként a Tóth Kálmán téri színpadon Katona Szonja és Erdélyi István méretes farönkökből láncfűrész és flex segítségével faragták ki a Szent Családot, és a rájuk vigyázó Angyalt. Ebből Jézus így sikerült.

 

 

Erdélyi István munka közben Fotó: Pálmai József

 

 

Videó:

 

 

 

Ezek után ma ( december 9. szombat) még izgatottabban várjuk a látvány jégszobrászokat, akik 14.30-tól dolgoznak a Tóth Kálmán téren. Nyilván ők is a közelgő ünnepekkel kapcsolatos alkotásokat fognak készíteni, de már azon sem lepődnék meg, ha végtermékként az Ezeréves sólyom elevenedne meg a kezük munkájának köszönhetően. Ha meg közben havazni is fog. akkor olyan érzésünk is támadhat, mintha fénysebességre ugranánk. Persze csak akkor, ha nem hibásodik meg a hiperhajtómű..

 

 

 

 

 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment