2021. 24. Kincső, Kinga

Humor

Hűtlen kezeléssel vádolnak egy bajai orvost

Antal Tibor | 2020. Április 01. 13:56:25 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Mint korábban beszámoltunk róla, február 26-án hűtlen kezelés gyanúja miatt tett feljelentést Baja város polgármestere a Baja Marketing Kft. korábbi működésével kapcsolatban. Mára is jutott egy hasonló eset, mégis egészen más.

Fotó:Brandtrend.hu

Ugyanis a város egyik háziorvosát jelentették fel, mivel ellátott egy kék – zöld foltokkal. és kaparási nyomokkal hozzá forduló férfit. Ezzel alapból még semmi baj nem lenne, de a páciensről később kiderült, hogy az utóbbi időben házasember létére többször különböző hölgyek kegyeit keresve hiányzott hazulról, távolmaradásainak okait pedig hamisan munkahelyi elfoglaltsággal próbálta igazolni. Így a doktor kimerítette a hűtlen kezelés bűncselekményét, amit most a rendkívüli helyzet kapcsán iktattak törvénybe. A szabályok szerint ugyanis, a hasonló sérülésekkel hozzájuk forduló gyanús egyedek megjelenése esetén az orvosnak először is el kell indítania az Edda Művek: hűtlen című számát, és ha a panaszos erre összerezzen, akkor egyből értesítenie kell az operatív törzset. Ez jelen esetben nem történt meg.

A kép illusztráció! Fotó:hirma

-Tévedésből a “gyere őrültet” raktam be, és utána már gyanús lett volna, ha korrigálok- nyilatkozta a vádlott a Sugóparti Híreknek. De egyébként véleményem szerint nem is a mi dolgunk lenne, hogy a családok belügyét ilyen módon ellenőrizzük. Mi lesz vajon a következő feladatunk? Talán óvatosságból majd a Király és Keresztes vezetéknevű betegeinket sem láthatjuk el mivel nevük alapján kapcsolatba hozhatóak a koronavírussal? – morgott nekünk, majd pendrive-ról elindította Bikini: részegen ki visz majd haza slágerét.

Felhívjuk minden kedves olvasónk figyelmét, hogy a cikk a humor rovatunkban szerepel!

hozzászólok