2022. 2. Ottó

Humor

Átverés az EB Klub?

Antal Tibor | 2021. Június 23. 04:21:09 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Különös incidens zavarta meg szombaton kora délután a Petőfi – szigeti EB Klubban szurkolók nyugalmát. No, nem Fiola góljára gondolunk, amellyel a magyar válogatott hatalmas meglepetésre előnyt szerzett a franciák ellen, hanem egy kisebb frissen érkezett csoport viselkedése, akik értetlenül álltak a főbejáratnál. A közös az volt bennük, hogy mindannyian kutyát sétáltattak.

Egy kép a korábbi EB Klubból

-Ezt nevezik EB Klubnak Baján? Hiszen rajtunk kívül senki sem hozott kutyát?-mondta egyikük.

-Ráadásul össze – vissza ordibálnak. Nem értem az egészet, a múltkori találkozón egész más volt a hangulat, úgy tűnik a vírusnak köszönhetően mindenki megbolondult. – szólt a másik.

-A hirdetésben azt írták labdarúgó EB, erre sehol egy betanított négylábú, és labdát se látok. Pedig a mieink is beállhattak volna. Nem elég, hogy múltkor fákat ültettek a Türrhöz a kutyasétáltató placcra, most még ez is.- elégedetlenkedett a harmadik.

Ezek után beírtak a panaszkönyvbe, és sietve távoztak.

A viccet félretéve, ma este 21 órától rendezik a sorsdöntő Németország – Magyarország Európa – bajnoki mérkőzést, melyet természetesen a többi meccshez hasonlóan közösen lehet végig szurkolni az Ifjúsági tábor udvarán kiállított óriáskivetítő előtt. A szervezők hideg sörrel, meglepetésekkel, ingyenes nemzeti színű arcfestéssel, és szúnyogriasztó spay-val várják a drukkereket, amelynek mindegyike nagyon jól jöhet.

Forrás:Bajai rendezvények

hozzászólok