2023. 3. Balázs

Vélemény

Kedves “árus”

Török Erzsébet | 2019. November 30. 20:45:01 | Utolsó frissítés: 3 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kedves “árus” !

Nekem személy szerint tetszik, hogy a vásárt kitelepítették a legszebb terünkre (az autók alapból nem valók ide, s sok városban nincsenek is ilyen tereken), de:
Ha én lennék az árus, akkor amennyiben nem tetszene, keresnék olyat, ami tetszik – nem tartottak fegyvert, senki fejéhez, hogy álljon ki.
Május elsején, halfőzőn, augusztus 20-án kell kipakolni, akkor előreláthatólag nem süvít majd a szél – a tél itt az alföldi részen már csak ilyen.
A vásárba gyalogolni, már önmagába egy program, csak meg kell látni az ünnepet, a jót, a szépet – persze van akiknek ez nem opció, de annyi parkolási lehetőség azért akadna, aki pedig képtelen 50-100 métert sétálni, az a vásárba se tudna sétálni, legalábbis a józan paraszti ész ezt diktálja.
Csak ámulunk, bámulunk, meg kocsiba ülünk a bécsi, berlini, római, velencei, moszkvai, vagy egy budapesti vásárért, aki nem hiszi járjon utána, de ott sem lehet a szélső vásárosbódénál parkolni.
Egyetlen nap telt el, a vásár hivatalosan szerintem csak holnap nyit, Ön nem szégyelli magát már következtetéseket levonni a semmiből, s feszültséget szítani az emberek között, arc, s név nélkül?
Végtelen szomorúsággal tölt el, hogy lehet ilyet tenni, a fene nagy demokráciában!
Az embereket a környezetemben, soha nem a politikai oldal alapján választottam – s ezután sem teszem -, hanem a tettei szerint, de Maga mindent elkövet, hogy feszültséget szítson ismeretlenek, régi ismerősök, barátok, családok között!
Megkérek mindenkit, ne haragudjunk egymásra csak azért, mert a másiknak, tetszik, vagy nem tetszik egy-egy ötlet. Biztos vagyok benne, hogy az illetékesek is figyelemmel kísérik a vásár alakulását, s a tapasztalatok alapján hozzák majd a következő időszakra a döntéseket ezzel kapcsolatban is.
Ahogy a gyerekeimnek is mondom, nem tudhatja, hogy nem szereti a tökfőzeléket, amíg nem kóstolta meg!


Török Erzsébet

Portálunk vélemény rovata helyt szeretne adni olvasóink írásainak ezért várjuk cikkeiket szerkesztoseg@sugopart.hu címre. A megjelent írások nem a szerkesztőség véleményét tükrözik, azokért felelősséget nem vállalunk.

hozzászólok