2024. 20. Rafael

Vélemény

A könyvtár rendezvényei egy másik szemszögből

Olvasói írás | 2021. Június 06. 09:21:41 | Utolsó frissítés: 3 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Olvasói fotó

Olvasói levél

Üdv!

Szeretném megosztani veletek, hogy a Munkácsy utcában a ‘zsinagóga‘ működése miatt mennyi lakó szenvedi el a könyvtár lezárásait. Ez nem normális dolog, hogy a lakók legtöbbször csak este 21h után tudnak leparkolni a házuk előtt, mert a könyvtár mindenféle rendezvényeket szervez, ami nagy részben haszontalan. Ha ilyen dolgokat csinálnak, biztosítsák a parkolást a saját területükön, nyissák ki azt a bizonyos kaput, és hagyják élni a munkából hazaért fáradt lakókat…Többet nem írok erről,mert ez bosszantó…kérem osszátok, mert egyre rosszabb a helyzet. Én a városvezetés helyében,nem engedném ilyen zsúfolt helyen a rendezvények megtartását. Vannak erre a célra megfelelő létesítmények, ahol még parkolók is vannak. A Munkácsy utca nem erre való! Nem egyszer fordult már elő és gondolom még fog is,hogy este fél tízkor hozzuk haza autóinkat 2-3 utca távolságból a könyvtár nyitvatartása, rendezvényei miatt. Nekünk lakóknak este már pihenni,aludni kellene mert másnap munka van.

Attila

Portálunk vélemény rovata helyt szeretne adni olvasóink írásainak ezért várjuk cikkeiket szerkesztoseg@sugopart.hu címre. A megjelent írások nem a szerkesztőség véleményét tükrözik, azokért felelősséget nem vállalunk.

A levéllel kapcsolatban megkerestük a könyvtár igazgatóját is, amennyiben válaszol az írottakra, természetesen azt is közzétesszük. Annyit hozzátennénk, hogy a könyvtár ahogy a fényképen látszik ugyan saját épülete előtti területet zárta le, a Munkácsy Mihály utca szemközti oldalán viszont nem lehet parkolni, sőt még a megállás is tilos.

hozzászólok