2024. 5. Adrián, Györgyi

Sport

Vereséggel zárt a Szentistván

Antal Tibor | 2015. November 21. 16:28:48 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Az előző hetek szép időjárása után szombatra az előjelzéseknek megfelelően megérkezett a rossz idő, így végig szemerkélő esőben játszották le a Bajaszentistván – Bácsborsód rangadót a Vasvári Pál utcában.

 

 

 

Az első félidő a szentistvániaknak sikerült jobban, hiszen a 39. percben egy kontratámadás végén Puskás Csaba adott vissza egy labdát a házi gólfelelősnek Holczer Csabának, aki behelyezte a labdát a bal alsó sarokba. Szünetre így 1-0-ás hazai előnnyel vonultak a csapatok.

 

A  második félidőre átállt 3 csatáros játékra a Bácsborsód, és ennek gyorsan meg lett az eredménye. A 47. percben az egyik szerb légiós Sinisa Rotpflug beadását Merkler Tamás fejelte Nuszpl Ádámot megelőzve a hálóba 1 – 1.

 

A 68. percben ismét Merkler volt eredményes, amikor is a játékosedző Cifra Gábor beadását jobbal pörgette a léc alá (pontosabban arról pattant be) megszerezve ezzel szezonbeli 16. találatát. 1 – 2.

 

 

Innentől kezdve gyakran hangzott el a borsódi kispad felől a “nindzsázd le” taktikai utasítás, amire igazából nem volt szükség, hiszen a szentistváni támadások legtöbbször teniszes nyelven fogalmazva “ki nem kényszerített hibák révén” elakadtak.

 

Hangya Lászlót sokszor nem segítették társai

 

A hajrában még megszerezhette volna a harmadik gólját is a vendég csapat, illetve inkább úgy mondanám, hogy Nuszpl Ádám egy véletlenszerű életveszélyes hazaadást hárított bravúrral.

 

Ezen kívül nagy izgalmat jelentett még a borsódi kispadon, hogy kinek hogy áll a tippmix szelvénye. Jó hír ezzel kapcsolatban, hogy a Manchester United a 90. percben egy öngólnak köszönhetően győzni tudott a Watford otthonában.

Tehát a két mérkőzésnek ugyanannyi lett a végeredménye. Kérdés, hogy a MU játékosai vajon figyelték-e, mit játszik a Bácsborsód…

 

 

 

Edzői nyilatkozatok:

 

 Cifra Gábor a tippmixről is beszélt

 

 

A mérkőzés jegyzőkönyve:

 

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

A tabella állása:

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

 

hozzászólok