2024. 2. Zsigmond

Sport

Vanó Sándor távozott Kecelről!

Antal Tibor | 2016. Április 02. 11:59:15 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

8 – 0 az az eredmény, mely már sok edző kispadjába belekerült. már ha persze kikapott a csapat, de a héten az a furcsaság állt elő, hogy bár a Kecel FC ilyen arányban lépte le a Hartát, mégis pénteken a Kecel bajai edzője Vanó Sándor adta be a lemondását, így a mai Duna Aszfalt elleni mérkőzésen már nem is ő irányítja a csapatot. A kitűnő edzőt az okokról kérdeztük.

 

Fotó: www.kesport.hu

 

– Hosszas hezitálás után úgy döntöttem, hogy nem folytatom a munkát a Kecel FC-nél. Amiért engem odahívtak, azt teljesítettem. A csapat, egy jó közösséggé, egy motivált és egyre eredményesebb csapattá vált. Úgy látszik nem ez volt a lényeg. Két – három ember állandóan elégedetlenkedett. Szinte folyamatos céltáblává váltunk a sértegetéseknek, hol a csapat, hol mások, de leginkább én. Ebben a méhkasban nem lehet nyugodtan dolgozni. Az én értékrendem más, az ilyen dolgokat nem tudom és soha nem is akarom elfogadni. Sajnos a vezetőség – a mai napig sem tudom kikből áll –képtelen ezen a helyzeten úrrá lenni, nem látszik a tiszta jövőkép. Így a zsákutcában, én nem megyek tovább. A játékosokat sajnálom, mert 99 százalékukkal jó a kapcsolatom. Nekik sok sikert és nyugalmat kívánok! Természetesen a focinak nem fordítok hátat, de a jövőben sokkal körültekintőbben vállalok edzői munkát, mert nem szeretném a 22 éves edzőségem alatt elért eredményeimet ( 3 arany, 4 ezüst és 4 bronzérem) lerontani. Csapataimmal 5-ször érdemeltük ki a legsportszerűbb csapat megtisztelő címet úgy, hogy közben keményen harcoltunk a jó eredményért. Ettől most nagyon messze kerültem. Számomra a fair play is nagyon fontos, mert aki jártas a fociban, az tudja, hogy ez nem csak a játékosok, edzők érdeme, hanem az őket körülvevő közeggel közös eredmény. Na ettől most nagyon messze kerültem. Minden ember hozhat rossz döntéseket, de azokat jobbára lehet korrigálni. Most azt teszem én is! – nyilatkozta Vanó a Bácskiskunfocinak.

A Kecel FC Vanó Sándor irányítása alatt 20 fordulót követően megszerzett 30 pontjával az előkelő 6. helyen áll, úgy hogy van egy elmaradt mérkőzése is. Több játékos, köztük a több mint 100 NB I-es mérkőzéssel rendelkező Zsók József is korábban úgy nyilatkozott, hogy Vanó Sándor személye miatt igazolt Kecelre, aki nem mellékesen 2 éve a Bács – Kiskun megyei válogatott munkáját is irányítja.

A megyei I. osztály állása a 20. fordulót követően

 

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

hozzászólok