2024. 24. György

Sport

Új elnöke van a Sükösd SC-nek

Antal Tibor | 2023. Feburár 11. 07:40:50 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Lógó Zsolt lett az új elnök Sükösdön

Az interneten terjedt el a hír, hogy a vármegyei II. osztályú bajnokságban vitézkedő Sükösd SC új elnökkel vág neki a tavaszi szezonnak. Ez még nem lenne akkora szenzáció, azonban a választás nem másra, mint a csapat egyik meghatározó játékosára Lógó Zsoltra esett. Az okokról a friss elnököt kérdeztük.

-Január elején volt egy találkozónk Tamás Márta polgármester asszonnyal, Halász István korábbi elnökkel, Szabados Miklóssal és Petrás Zsolttal. Ekkor javasoltuk, hogy az új elnök a képviselőtestületből kerüljön ki. Sajnos nem sikerült az elképzelésünk. Azt már tudtuk, hogy ki lesz az új vezetőség, csak azt nem, hogy ki lesz az elnök. Mivel sürgetett az idő, mielőbb rendezni kellett a dolgot, így a hét elején jeleztem a leendő vezetőségi tagok felé, hogy magunk közül választunk, de akire esik a választás, annak el kell vállalni a posztot. Arra viszont nem számítottam, hogy rám kerül a választás. Tervünk, hogy megfiatalítsuk a felnőtt csapatot. Az utánpótlásnál az ovisoktól a legnagyobbakig kialakítani egy szerethető közeget, ahová szívesen jönnek focizni a gyerekek. Azt tudni kell, hogy a nyáron létszámhiány miatt nem indult nálunk ifi csapat. Mielőbb szeretnénk felállítani egy új ificsapatot is.

A szebb napokat megélt sükösdi egyesület jelenleg a 9 csapatos bajnokság 6. helyén szerénykedik. A március 5-i tavaszi rajton Lógó Zsolték a Mélykútot fogadják. Addig két edzőmérkőzés vár még a fiúkra a Kalocsa és az Aparhant ellen.

Forrás:adatbank.mlsz.hu

A tavaszi első forduló párosítása:

Kiskunhalas – Kelebia

Nemesnádudvar – Borota

Dusnok- Főnix Foktő

Sükösd – Mélykút

hozzászólok