2024. 19. Emma

Sport

Új edző Nemesnádudvaron

Antal Tibor | 2018. Július 01. 20:55:58 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

“A bajnokság befejeztével távozó Gombás László helyét, egyesületünk játékosa és utánpótlás edzője, HUBER GÁBOR veszi át. Sok sikert és kitartó munkát kívánunk neki!” -olvashattuk a Nemesnádudvari KSE facebook oldalán.

 

Huber Gábor

 

A Nemesnádudvar az elmúlt szezonban a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság déli csoportjában  a 9. helyen végzett. Az új trénert a célokról és a hogyan továbbról kérdeztük:

 

– Először is köszönöm a Vezetőségnek a bizalmat! Egy nádudvari fiatal számára mindig is egy kivételes lehetőség és komoly megtiszteltetés a falu felnőtt csapatát irányítani. Nem lesz egyszerű feladat, hiszen Gombás László komoly szakmai minőséget képviselt és kiemelkedő eredményeket ért el, noha a sok hiányzó miatt az utolsó év nem pont úgy sikerült, ahogy azt szerettük volna. A klub filozófiája, hogy helyiekkel dolgozzunk és velük igyekezzünk minél jobb eredményt elérni. Így komoly játékosmozgás sem várható. Korábbi ifi edzőként ismerem a fiataljainkat, így tudom kire milyen mértékben számíthatok. Próbálom emellett olyan fiatalokkal felvenni a kapcsolatot, akik korábban különböző okok miatt abbahagyták a labdarúgást. Az Ő visszacsábításuk hosszútávon megoldást jelenthet a létszám problémáinkra. Az első évben nincsenek nagy terveink fő cél a tisztes helytállás, egy új játékrendszer kialakítása és a fiatalok beépítése úgy, hogy mind az ifjúsági csapatunk, mind a felnőtt alakulat hosszú távon versenyképes legyen. – nyilatkozta Huber Gábor a Sugóparti Híreknek.

 

 

 


hozzászólok