2024. 23. Béla

Sport

Új edző Érsekcsanádon

Antal Tibor | 2022. Június 06. 12:50:29 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Az Érsekcsanádi KSKE labdarúgó csapata 18 megszerzett pontjával 8. helyen végzett a 12 fős mezőnyben a megyei II. osztály déli csoportjában. Igazából ezzel elégedett volt mindenki a klubnál, hiszen a célkitűzés évek óta, hogy lehetőleg minél több helyi fiatal kapjon lehetőséget. Ennek ellenére a gárda trénere Vörös Dávid 7 év után távozik a kispadról.

Vörös Dávid 7 év után búcsúzott a csapattól

-Legfőképpen a család, és a sok vasárnapi meccs miatt köszöntem el, többet szeretnék a lányaimmal lenni. Megszerettem nagyon a közeget, és a srácokat is megkedveltem. Nehezen hoztam meg ezt a döntést, de meg kellett. De nem szakadok el teljesen a klubtól, hiszen továbbra is maradok a vezetőség tagja, és szeretném ha a fiúk is egyben maradnának.- nyilatkozta a távozó tréner pár hete a Sugóparti Híreknek.

Azóta megvan az utóda is, méghozzá Vadászlaki Zsolt személyében, aki korábban a Bajai LC körül ténykedett.

-Pár hete érkezett a megkeresés, de csak a múlt héten fogtunk kezet a közös munkára. Úgy érzem, nagy lesz a felelősség rajtam, hiszen Vörös David kiváló munkát végzett az elmúlt hosszú időszakban. Mindenképpen szeretnénk 3-4 játékost igazolni. Jelenleg is ezen dolgozik az elnökség, így nevekkel még nem tudok szolgálni, de bízom benne, hogy a júliusi felkészülés kezdetére a teljes kerettel tudunk kezdeni. A fő szempont, hogy a csapat nagy részét helyi játékosok alkossák. A szezon végén akkor leszek elégedett, ha egy összetartó csapatom lesz, akik szép játékkal örvendeztetik meg az Érsekcsanádi szurkolókat!- mondta az új edző.

hozzászólok