2024. 3. Irma, Tímea

Sport

Továbbjutott a megyei fociválogatott

Antal Tibor | 2015. November 29. 22:12:04 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A hétvégén Kecskeméten a Széktói stadionban rendezték meg a megyei válogatottak régiós döntőjét, melyen Pest, Békés, Csongrád, Jász-Nagykun-Szolnok és Bács-Kiskun legjobb amatőr játékosai vettek részt. A keretbe három BLSÉ-s játékos kapott meghívót: Hernády Dániel, Sibinger Dávid,Princz Gilbert. De ott volt a bajaiak közül még Dani testvére Hernády Márk is, aki jelenleg a Kecel FC-t erősíti.

 

Fotó:www.kecskemetilc.hu

 

A  mieink szombaton Csongrád megyével kezdtek, és 4 -1-re bizonyultak jobbnak, ráadásul Sibinger Dávid gólt is szerzett.

Pest megyétől sajnos 1-0-ra kikaptunk, így a fiúk 50%-osan zárták az első felvonást.

 

Következett vasárnap előszőr Jász – Nagykun – Szolnok akit 5-0-ra biztosan vertünk, majd egy parázs meccsen a PVSE Bácsalmás játékosa Harnos Zoltán hajrában szerzett bombagóljával 1 – 0-ra nyert válogatottunk, így csoport második helyen továbbjutott a jövő hétvégi országos döntőbe.

A BLSE játékosai közül Sibinger mind a 4 találkozón pályára lépett, míg Princz és Hernády háromszor kapott lehetőséget.

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

Princz Gilbert így értékelt:

 

Hajtós kis hétvége volt, sajnos az időjárás nem kedvezett a szombati napon!  A második mérkőzésen egy kisebb mennyiségű hó esett, így be is jött egy kis hiba a játékunkba! Vereséget szenvedtünk a Pest megye valogatottjától.

A sűrű program miatt mindenki kellőképpen elfáradt, de tettük a dolgunkat minden egyes mérkőzésen! Bács Kiskun megye szervezte ezt a fordulót úgyhogy a várt továbbjutás összejött, jövő hétvégén pedig remelem tovább menetelünk.

  • Jol éreztem magam a csapattarsakban kellemeset csalódtam, gyorsan osszecsiszolodtunk nem voltak klikkesedesek, Vanó Sandor és Kemenes György egy jó ütőképes társaságot hozott ossze!

     

    A válogatott mestere a Kecel FC edzője Vanó Sándor, aki történetesen szintén bajai.

     

    Hernády Dániel:

     

    Elég nehéz meccseken vagyunk túl. Minden csapat remek játékosokból állt, és jól fel voltak készítve. A szombati napon elég rossz volt az időjárás. Az első mérkőzést Csongrád megye ellen kötelező volt behúzni . A második meccs Pest megye ellen hóesésben játszottuk. Sajnos egy 1 gólos mérkőzés volt. Lőttünk egy kapufát, ami a kapufa belső éléről pattant ki .. Utána találtak egy gólt és sajnos 1-0-ra kikaptunk. Továbbiakban vasárnap mindegyiket nyernünk kellett hogy esélyünk legyen a továbbjutáshoz. Sikerültek is hála istennek ! 5-0-ra es 1-0-ra nyertünk! Elég hosszú és fárasztó volt a hétvége, de örülök hogy továbbjutottunk!

    Jó volt minden, jól fogadtak a srácok. Jobban meg tudtam ismerni az “ellenfeleket” akikkel eddig hétről – hétre játszottunk egymás ellen , és végre bátyámmal Hernády Márkal együtt játszhattunk életünkben először nagypályás mérkőzésen !

hozzászólok