2024. 4. Flórián, Mónika

Sport

Többet vártak Szeremlén

Antal Tibor | 2015. December 08. 08:00:58 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

A tabella 10. helyén telel a Dunagyöngye SK Szeremle a Megyei II.osztály Déli csoportjának bajnokságában. A mérleg 5 győzelem 2 döntetlen és 8 vereség. A gólarány 28 – 35. A tavalyi 9. hely fényében ez a teljesítmény sem mondható rossznak, ám ettől azért kicsit többet vártak a kis faluban a csapattól.
Az edző Szombati József is, aki nyáron vette át a gárdát Haász Balázstól.

 

Labdarúgás, Megyei II.osztály Déli csoport őszi végeredmény:

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

 

Ehhez képest játékban -beleértve az élmezőnyt is- szinte mindenkinek egyenrangú ellenfelei voltunk. Fortuna istenasszonya azonban sokszor elengedte a kezünket. Utolsó percekben kapott gólok, vagy éppen szerencsétlen egyéni hibák miatt többször maradtunk alul.
A végére összekapta magát a gárda, és egy hajósi pontszerzés, valamint egy hazai siker gyógyír volt az addigi vesszőfutásra.

 

Az őszi házi gólkirály holtversenyben Majoros Milán, és Újházi Áron lettek 6 találattal.

 



Tavasszal a csapattól távozó nem lesz, de Szabó Viktor és Kovács A kevesebbszer tud majd jönni munkahelyi elfoglaltság miatt. Négy érkezőre számítok, ebből Feidt Ádám, Tóth Csaba és Farkas Bence szinte biztosra vehető. Egy volt szeremlei játékossal pedig még egyeztet a vezetőség. Reményeim szerint tavasszal egy sikeresebb de leginkább eredményesebb Szeremlét láthat majd a közönségünk.

hozzászólok