2024. 2. Zsigmond

Sport

Több mint teltház a judotáborban

Antal Tibor | 2016. Augusztus 09. 13:37:11 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Hétfőn immár 20. alkalommal nyitotta meg kapuit a Bajai Nyári Judo Edzőtábor az MNÁMK sportcsarnokában. 11 országból (Egyiptom, Svédország, Románia, Horvátország, Bosznia, Szerbia, Ausztria,Oroszország, Bulgária, Németország és Magyarország) 480 sportoló érkezett. Azért nem több, mert nem minden kollégiumot tudtak a szervezők lefoglalni ( többek közt az itt táborozó katonaság miatt) így közel 200 főt nem tudtak fogadni.

 

 

Az edzések már hétfőn megkezdődtek, a hivatalos megnyitóra pedig kedd délelőtt került sor. Az összegyűlteket Andrási Barna a házigazda Mogyi Bajai Judo Club edzője, és Dancsa Bálint sporttanácsnok köszöntötte.

 

 

A beszédek során külön tapsviharban részesítették az olimpián szereplő magyar judosokat, valamint az immár kétszeres olimpiai bajnok Hosszú Katinkát.

 

 

Az edzőtábor péntekig tart  A programban nemcsak a reggeli homokfutások a Sugovica-parton, és a tornatermi edzések szerepelnek, hanem lesz sárkányhajózás, és az új Kalandpark meglátogatása is tervben van, de a Budapesti Honvéd edzője például tegnap reggel erőnléti edzésként egy  személyautóba ültetett be nehezítésként egy 100 kilós szülőt, és így tolatta körbe – körbe a Petőfi – szigeten a versenyzőkkel.

 

Az edzőtábor péntek délutánig tart.

hozzászólok