2024. 25. Márk

Sport

Tisztelgés a múlt előtt

Bajai Vízisport Klub facebook oldala | 2017. Október 27. 19:04:21 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

A Kolonics Alapítvány október 23-án a Népszigeten rendezte meg a Kolonics György Emlékfutást. Ezzel a futással adóztak a résztvevő kajak-kenusok Koló emlékének. A zord, esős, szeles idő ellenére is rengetegen vettek részt az futáson.

A Bajai Vízisport Klub 26 fiatal sportolója vett részt Budapesten a Kolonics György Emlékfutáson. A kezdő kicsik 2 km-e távon futottak. A verseny sportolóink 11,5 km-t tettek meg a célba érkezésig. A legelszántabbak (Finta Kata 2001. és Reményi Regina 2001.) a félmaratoni távot (21,4 km) teljesítették. Mindenki, aki teljesítette a távot, befutó éremben és emlék pólóban részesült.

 

 

Az Emlékfutás után a gyerekek és a kísérők a Magyar Kajak-Kenu Székházat tekinthették meg Csabai Edvin 17-szeres Világbajnok, – a Kolonics Alapítvány kuratóriumi elnöke, – az MKKSZ Alsó-Duna és Nyugat Magyarország régió képviselőjének vezetésével.

A Székházlátogatás után az Olimpiai játszóteret nézték meg a gyerekek, majd az Országházban a Magyar Koronát és az őrségváltást tekintették meg.  A hosszú és fárasztó nap után megázva, de lelkesen és tele élményekkel tért mindenki haza.


hozzászólok