2024. 27. Zita

Sport

Tenisz eredmény a szezonnyitón

Antal Tibor | 2017. Feburár 26. 17:02:08 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Vasárnap a megyei II. osztály Déli csoportjának sereghajtója, a Bajaszentistván pályája alkalmatlansága miatt a Petőfi – szigeti műfüvesen fogadta a bajnoki címre is esélyes Nemesnádudvart. A papírforma ezúttal nem borult, a vendégek már az első félidőben berámoltak hármat Székely Csaba hálójába, amire csak Hangya László válaszolt gyönyörű akciógóllal.

 

 

A második 45 perc ugyanúgy folytatódott, mint ahogy az első lezárult. A Nádudvar sorozatban dolgozta ki helyzeteit, amiből hármat is értékesített. majd Gombás László mindenkinek játéklehetőséget adott, ami megtörte a gárda lendületét. Igaz helyzetek továbbra is adódtak, de a befejezésbe mindig hiba csúszott. A hajrában Györe Mihály is szépíthetett volna, de ajtó – ablak helyzetben hibázott, így végeredményben a Nemesnádudvar 6 – 1-re győzött, és mivel a Sükösd botlott Kelebián, a Mélykút pedig szabadnapos volt, így fellépett a tabella második helyére.

 

Edzői értékelések:

 

 

Bajaszentistváni SK – Nemsnádudvar KSE 1 – 6 (1 – 3)

Vezette: Minda (Juhász, Homoki – Szabó)

Bajaszentistván: Székely (Keresztes 76)- Erdélyi, Földvári, Györe, Hangya, Kubatov, Mátrai, Módos, Puskás, Radics, Tóth – Pál (Holczer 65) Edző: Szólik Gábor

Nemesnádudvar: Wittmann- Gombás, Harsányi, Jagicza, Keresturi (Huber 72), Lentner (Mindszenti Énok 64), Magyari, Melcher M, Pócs (Melcher B 72) , Schmidt (Jaksütz 73), Vinter (Mezőfi 64)

Edző:Gombás László

Gólszerzők: Hangya 32 ill. Melcher Martin 4 ( 20,22,53,61), Gombás 5.,Schmidt 70.

 

A forduló többi eredménye

 

Felsőszentiván – Borota 1 – 3

Katymár – Híd SC 1 – 1

Kelebia – Sükösd 3 – 1

Hajós – Szeremle 5 – 2

Tompa – Érsekcsanád 1 – 1

Dusnok – Bácsborsód 5 – 4

Mélykút – szabadnapos

 

 A tabella állása

 

 

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

A város másik csapata a megyei I. osztályú BLSE 1 – 1-es döntetlent játszott Kecelen.  A bajaiak gólját Nébl Martin szerezte.

 

Facebook galéria:

https://www.facebook.com/pg/bacskiskunfoci/photos/?tab=album&album_id=1254857047938410

 


hozzászólok