2024. 9. Gergely

Sport

Teltházas volt a gála

AntalTibor | 2021. Október 18. 19:51:14 | Utolsó frissítés: 3 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapunyitás előtt

Szombaton immár kilencedik alkalommal tartott Fight Night Gálát a Kick – Thai Boxing Team Baja SE. A helyszín ezúttal a Dr. Pósta Sándor Sportcsarnok volt, ami nem bizonyult kicsinek, hiszen minden belépőt eladtak. Az est gyermek bemutató mérkőzésekkel kezdődött, majd fokozatosan keményedett a légkör. Az előmérkőzések és a vacsora után jöhettek a főmérkőzések, ahol nagy küzdelmeknek, és gyors KO-k is tapsolhatott a publikum.

A hat bajai versenyző közül a kadett György Dávid, és a junior Jelencsity Miklós hatalmasat küzdve nyertek. Far Botond László látványos KO- val győzött, Mozolai Mónikának viszont kiugrott a válla, így nem tudta folytatni a 2. menetben.

Mezőfi András elégedett volt a látottakkal, hiszen négy színvonalas WFC HUNGARY szövetség címmérkőzést is tető alá tudtak hozni, köztük egy nemzetközit is, hiszen a dominikai Raines Alexander is kötelek közé lépett. A főszervező ezúton is köszöni mindenki részvételét, és megígérte, 2022. októberében a jubileumi X. Re-Cord Fight Night gálát is meg fogják rendezni Baján.

hozzászólok