2024. 2. Zsigmond

Sport

Szerény Csenge dobogós Bécsben

Antal Tibor | 2015. Június 16. 06:13:30 | Utolsó frissítés: 9 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

2015. Június 14. Bécs

 

 

Nyolc ország részvételével (Spanyolország, Svédország, Bulgária, Oroszország, Lengyelország,, Szerbia, Ausztria és Magyarország) rendezték meg vasárnap Bécsben a Shinkyokushin Austria Opent.

A bajai Szerény Csenge felnőtt + 60 kg-os kategóriában lépett tatamira.

 

“+60 kg-ban indultam szerb és lengyel ellenfelekkel kellett küzdenem. Kemény harcot kellett megvívnom, hogy végül felállhassak a dobogó harmadik fokára. Ellenfeleim között én voltam a legalacsonyabb és a legkönnyebb, így a taktika arra épült, hogy  sokat mozgattam (fárasztottam) őket.

Az első meccsemnél a döntőben ellenfelem alám rúgott, így a küzdelem vége felé sajnos nem tudtam felpörögni, mivel fájdalmakkal küszködtem ( amik még ma is kitartanak lelkesen). Ennek ellenére  nem adtam fel, de sajnos a bírói döntés alapján a másik hölgyet hozták ki győztesen, míg a másik meccsemnél ellenfelem  rúgásába belenyúltam, így kisebb ujjfájási problémákkal is küszködtem, és ezt még tetézte egy derékra mért rúgás, ami a könyökömet találta el és szintén nem túl kellemes érzéssel jár, és ez volt az a pillanat amikor sajnos azt a meccsemet nem tudtam tovább folytatni.

 

Csenge a képen jobb oldalt

 

 

A döntőben körmérközés volt így mindenki mindenkivel küzdött és a végén az összesített eredmények alapján a 3 döntős közül a dobogó 3. fokára állhattam fel.” -írta nekünk Csenge.

 

Csenge edzője: Shihan Kern Róbert

hozzászólok