2024. 28. Hajnalka

Sport

Szentiváni győzelem Csávolyon

Antal Tibor | 2016. Március 06. 19:26:55 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Egy Csávoly – Felsőszentiván focimeccs korábban élet – halál küzdelem volt. Egy – egy rangadó után gyakran ki is tűzték a fekete zászlót s vesztes település táblájára az ellenfél szurkolói. Ma már ez a múlté. A csávolyi és a szentiváni csapatban sem csak helyiek vannak, mint régen, olyannyira, hogy a Csávoly edzője például szentiváni.

 

 

Ennek ellenére azért mégis rangadó egy Csávoly – Felsőszentiván, amire most vasárnap is sokan voltak kíváncsiak a csávolyi katlanban.

 

 Sánta Tamás szemmel tartja a labdát vezető Harczi Lászlót.

 

A találkozó 8. percében a hazaiak szereztek vezetést. Egy beadásba ugyanis olyan szerencsétlenül ért bele Répási Máté, hogy a labda a saját kapujában kötött ki 1 – 0.

 

A 33. percben a szögletzászlóhoz közel végezhetett el szabadrúgást a Felsőszentiván. A  labda mögé Ördög Erik állt, aki laposan erővel lőtte középre, Babicz kapusról pedig bepattant 1 – 1.

 

Haris Zsolt, a szentivánial emblematikus védője

 

Szünetre 1 – 1-gyel vonultak a csapatok, majd az 58. percben Kiss Gábor beadásába Jenovai Tamás ért bele szerencsétlenül, így a Szentiván után a Csávoly is összehozott egy öngólt. 1 – 2.

 

A hajrát a  vendégek bírták jobban. A 84. percben egy kontratámadás végén Hódos Zoltán tört egyedül kapura, és ballal jó 17 méterről hajszálpontosan kilőtte a bal alsó sarkot 1 – 3.

 

Hódos “Öcsi” és az ünneplés

 

Három perccel később szintén majdnem “Öcsi” volt a főszereplő, ám lövését Babicz bravúrral védte, a kipattanót azonban Schnobl Krisztián szedte össze, aki már nem hibázott 1 – 4.

 

Végeredményben tehát a Felsőszentiván 4 – 1-re nyerte a rangadót, és ezzel elszakadni látszik a kiesési zónától, a Csávoly viszont egyre nehezebb helyzetbe kerül.

 

Schnobl Krisztián adta meg a kegyelemdöfést.

 

A mérkőzés jegyzőkönyve.

 

 

 

Forrás:www.adatbank.hu

 

Mestermérleg:

 

Barát Lajos (Csávoly): Kevesen vagyunk, 2 cserével álltunk csak fel, a végére teljesen elfáradtunk, és a második félidőben fölőröltek bennünket. A jobb oldalunkkal elégedett voltam, a bal ma gyengébben muzsikált. Célunk a bajnokságban a biztos bent maradás, amúgy ez mellett szeretnénk a lelátónkat felújítani.

 

Kövesdi Szabolcs (Felsőszentiván): Az elején nagyon gyengén futballoztunk, igazából a két csapat csak ilyen erőharcot folytatott a pálya közepén. Úgy gondolom, hogy egyénileg jobb képességű játékosok alkotják a mi gárdánkat, de ez a mai nap nem jött ki. A szünet jót tett nekünk, és a második 45 percet mi jobban is bírtuk erőnlétileg, mint a hazaiak. Nem csoda, hiszen a kispadunk is jóval hosszabb volt. Célunk nekünk is a biztos bent maradás, ami úgy tűnik most már sikerülni fog. Tavaly szenvedtünk az utolsó 6 fordulóban, hiszen csak ifistákkal voltunk meg, de feltöltöttük a keretet 19 fősre. Szerintem egy erős középcsapat lehetünk, de nincsenek nagy elvárásaink.

 

Megyei II. osztály Déli csoport

 

A forduló eredményei, és a tabella állása

 

 

Forrás:www.adatbank.hu

 

Facebook galériánk:

 

 

 

2016. ,árcius 6.

Közzétette: Bácskiskunfoci – 2016. március 6.

 

hozzászólok